Klubtøj

ALPIN KLUBTØJ FRA BEYOND X

Vores alpine klubtøj består af et sæt med grøn jakke fra 1.750 kr og bukser som kan vælges i sort eller grøn fra 1.500 kr. Skisættet kan bestilles i størrelser fra 120 cm (højde) til XXXL. Der er ikke en fast leveringstid, men leveringstid angives ved bestilling. Vi har et mindre lager af klubjakker i voksenstørrelser, så tag fat os inden du bestiller.

Du kan låne en fartdragt mod et depositum på 1.000 kr. Dragten har du til låns en hel sæson. Når du afleverer dragten nyvasket tilbage, får du dine 1.000 kr. retur. Hvis du vokser ud af dragten, i løbet af sæsonen, kan du få den byttet til den rette størrelse.

Du kan også købe din egen klubfartdragt, grøn Beyond X, via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til klubtøj så kontakt:

Anne Kathrine Sindby +45 25 34 46 18

TRÆNINGSHOODIE

Til klubtøjet hører også en lækker grå træningshoodie fra Craft. Den kan bestilles to gange årligt i januar og september og prisen er 500 kr.

Kontakt Jeanette Hjarsbæk på mail: jeanette.hjarsbaek@stofanet.dk

LANGRENDSKLUBTØJ FRA TRIMTEX

På langrend og rulleski løber vi i lækkert kvalitetstøj fra Trimtex i sort og rød-hvide farver.

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for online bestilling, men vi har både dame- og herrejakker, bukser og t-shirts i forskellige størrelser til overs fra tidligere bestillinger, som kan prøves og købes i forbindelse med klubaktiviteter.