Alpinaktiviteter

Hvad vil det sige at gå til Alpin Ski?

Vi tilbyder i klubben en lang række forskellige alpine aktiviteter – både klubture og anden fysisk træning. Omdrejningspunktet for alle klubbens aktiviteter er hygge, målrettet træning og mulighed for dygtiggørelse med smil på læben. 

Vi arrangerer både en række breddeture målrettet de mindre erfarne skiløbere – børnefamilier, voksen og teenagere, og så tilbyder vi en række træningsture for mere erfarne skiløbere, der ønsker at “gå til ski”. på træningsturene er der fokus på mere målrettet træning, porte mm. Læs mere om vores Skiteam, Youthteam, Raceteam og Mastersteam

På alle klubture vil der være et undervisningstilbud, og det er en forudsætning for deltagelse i turene, at man ønsker undervisning. Det er vores ambition, at der skal være et træningstilbud til alle – uafhængig af alder, forudsætninger og ambitionsniveau.

Træning

Vi træner hele året rundt. Vi starter på gletcher i SöIden i uge 42 og i vinterhalvåret rejser vi derhen, hvor sneen og bjergene er bedst. Dette er som oftest til Hemsedal og Trysil i Norge, hvor vi har et godt samarbejde med Skistar. Der er flere klubture til alperne i løbet af sæsonen. Resten af året har vi forskellige muligheder for barmarkstræning.

Grundforudsætningerne for at dyrke alpint skiløb er enkle: Man skal elske skiløb!

Hver sæson arrangerer klubben en række breddeture og træningsture. Læs mere om klubbens ture.

Konkurrencer

Aarhus Skiklub stiller op i alle de danske alpine konkurrencer. Vi arrangerer og deltager i Nordkredsmesterskaberne i uge 49 eller uge 50, Sjællandskredsmesterskaberne i uge 3 og ikke mindst er der årets konkurrencemæssige højdepunkt: Alpint DM i uge 12 eller 13. 

Raceteam stiller yderligere op i række internationale børne FIS-løb og FIS-Løb (The Fédération International de Ski).

Samarbejdspartnere

Vi formidler konkurrencer, kurser og træning i samarbejde med Danmarks Skiforbund og SkiSportDanmark og andre danske skiklubber.

Læs mere om vores forskellige træningstilbud: skiteam, youthteam, raceteam og masterteam.

 

Tøj

Vi har gennem klubben mulighed for at skitøj til fordelagtige priser. 

Læs mere og bestil klubtøj.