Alpinture

Der er masser af klubture at vælge imellem løbet af sæsonen. 

Glæd dig! Klubture for sæson 2023/2024 kan ses her på siden fra 01. juni.

Du kan læse mere om turene i oversigten nedenfor. Du skal være opmærksom på, at ikke alle ture er åbne for tilmelding. Normalt åbner vi for tilmelding 4 måneder før turen med tilmeldingsfrist ca. 2 måneder før turen afholdes. 

Bredde- og træningstur

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Spark sæsonen godt i gang med en tur på gletcheren i Sölden i skolernes efterårsferie. Dette er turen for dem, der ønsker at supplere deres skiløb med en tidlig start på sæsonen og som lægger vægt på god og koncentreret træning, der udvikler såvel børn som voksne. Turen gennemføres med Skiklubben Hareskoven som teknisk arrangør. Tilmelding åbner i juli måned. Læs mere om turen.

Kontaktperson/turkoordinator fra Aarhus Skiklub: Marie Stenild, marie@aarhusskiklub.dk, 23 27 42 95. 

 

Bredde- og træningstur 

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Det her er årets (jule)hyggeligste tur! Turen er yderst prisvenlig og målrettet både alpine udøvere og børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning, man kun finder i de norske fjelde. 

I slutningen af ugen bliver der afholdt et løb (NKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Turen arrangeres i samarbejde med SkisportDanmark.

Turen åbner for tilmelding i august. 

Ansvarlige turleder: Trine Graae Lundorf, 61 71 35 91, trine@aarhusskiklub.dk

Bredde og træningstur 

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Turen er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. Der er mulighed for træning og undervisning for alle aldersgrupper, I slutningen af ugen bliver der afholdt et løb (SKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Turen arrangeres i samarbejde med Skisport Danmark.

Turen åbner for tilmelding i november.

Ansvarlige turledere: Jakob Gram Carlsen: 41 41 23 21,  jgc@dadlnet.dk

Breddetur

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Skiglæde – skiglæde – skiglæde! Denne klubtur til svenske Branäs er åben for alle, men der er særligt fokus på de mindre børn fra 3 år og begyndere + mulighed for børnepasning. Turen gennemføres med Skiklubben Hareskoven som teknisk arrangør. 

Turen åbner for tilmelding i november.

Ansvarlige turleder: Jan Overgaard: jan@overgaard.gl

Breddetur

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING: Klubbens traditionsrige familie/klubtur med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere (skal aftales med turlederen først), øvet og eksperter. En dejlig tur at tage afsted på, både hvis du gerne vil prøve at rejse med en skiklub for første gang, eller hvis du er meget erfaren. 

Dette er turen for dig, der leder efter god undervisning og godt selskab. Vi bor sammen på hotel med halvpension og om aftenen hygges med fælles aktiviteter. 

Ansvarlige turledere: Henriette Grøndahl: henriette.groendal@rm.dk, 40 27 48 84 og Katrine Haaning: kh@egaa-gym.dk, 26 25 05 13

Breddetur

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Skitur til fantastiske og yderst børnevenlige Trysil målrettet familien med små børn såvel som nye medlemmer. Det er måske første gang I skal afsted siden i blev forældre? Eller du er nyt medlem og vil prøve kræfter med en skiklub-tur for første gang? Eller de små har spurgt om de må gå til ski! 
Vi tilbyder undervisning til alle niveauer – og nybegyndere er meget velkomne! Som noget særligt på denne tur tilbyder vi også forældre med helt små børn at dele en træningsp

Ansvarlig turleder: Mathias Thygesen: thygesen_mathias@hotmail.com, 31 13 52 36

Breddetur – Safariski! 

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Ferietid, knejsende tinder, hygge, god mad, vin og brede, fede pister! Dette er skituren for erfarne skiløbere med mulighed for masser af intenst skiløb, randonné og offpiste kombineret med god italiensk mad og masser af smukke bjerge. Vi bor på eget hotel i fantastisk hyggelige Alleghe i Canazei-området i de italienske 

Ansvarlig turleder: Jesper Lund Madsen: titoglund@gmail.com, 22 89 85 25

Breddetur

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Fed tur til grænsen mellem Italien og Østrig  Turen er for både voksne og for familier med 9+ børn såvel som øvede skiløbere, der kan begå sig på minimum blå og røde pister. 

Turen arrangerer i samarbejde med Skiklubben Hareskoven. Vi bor med skiløb direkte til hotellet, egen bar og wellnessområde.

Ansvarlig turleder: Martin Faber 30 32 12 30, faber@aarhusskiklub.dk

Breddetur

IKKE ÅBEN FOR TILMELDING. Klubtur til Nordens bedste pister – undervisning fra 6 år. Dette er en tur for både individuelle skiløbere, par og familier med mulighed for 4 eller 8 dage dage på ski. Tog fra Malmø direkte til Åre. Turen gennemføres med Skiklubben Hareskoven som teknisk arrangør. 

Ansvarlige turleder: Jan Overgaard: jan@overgaard.gl

Bredde- og træningstur – med afholdelse af Danmarksmesterskaber (DM)

Træningstur til Trysil i uge 13 med mulighed for deltagelse i de alpine danske mesterskaber. Turen henvender sig i særdeleshed til børne og ungdoms løbere med deres familier. Turen arrangeres i samarbejde med Skisport Danmark.

Ansvarlig turleder: Marie Stenild, marie@aarhusskiklub.dk

Vil du arrangere en tur i regi af Aarhus Skiklub?

Har du en turleder i maven, så kontakt Jakob Gram på jgc@dadlnet.dk. Så finder vi enten en tur til dig, eller hjælper dig med at arrangere din egen tur.

 

Retningslinjer for børn, der rejser uden forældre

Sender du som forælder dit barn alene af sted på en træningstur med Aarhus Skiklub – eller har du som voksen sagt ja til at tage et barn med på en klubtur – har Aarhus Skiklub udarbejdet nogle retningslinjer, så vi sikrer en god forventningsafstemning hele vejen rundt: Retningslinjer for forældreløse børn på AS klubture