Markedsplads

KØB OG SALG AF BRUGT SKIUDSTYR

Aarhus Skiklub har en facebookside til køb og salg af brugt udstyr. Søg på “Aarhus Skiklub – brugt udstyr, køb og salg” og bliv medlem af gruppen.

KLUBBEN HAR FLERE SPONSOR / MEDLEMSAFTALER:

November 2018: Lidt eksempler. Vi har allerede flere aftaler. De vil blive sat op løbende. Kontakt evt. formand Søren.

Skatepro : 10% til medlemmer. Blot oplys, at du kommer fra Århus Skiklub. (Tryk på blåt link). Butik Aarhus, Omega 6, Søften, 8382 Hinnerup

TRIMTEX : 10% til medlemmer. Vi bestiller samlet. Skriv til formand Søren.

TRYSIL / SKISTAR : Danmarks skiforbund har lavet en super god aftale med SkiStar. Læs alt om den, ved at trykke på linket.

Villa Lukashansel : Som skiklub-medlem har du adgang til Danmarks Skiforbund særaftale med hotel i Zell Am Zee / Kaprun gletcheren.

Forsikring : Alle skiklub-medlemmer som rejser på tur med skiklubben, har deres egen forsikring. Læs alt om den, ved at trykke på linket.

SkiArena A/S :

SkiArena støtter klubbens alpine Raceteam med træning hver søndag før sæsonen kl. 10-12.15 fra uge 33 til og med uge 40 – dvs. op til klubbens tur til Sölden gletcheren i uge 42.

Mødetid kl. 9.45. Der er omklædningsfaciliteter i bygningen (dog ikke bad). Træningerne vil være en kombination af ski-træning på båndet, barmarkstræning og rulleskøjeløb udenfor. Tag tøj med efter vejret.

For resten af klubbens medlemmer:

• nybegyndere der ønsker at lære at stå på ski hjemmefra
  • familier der ønsker et skræddersyret forløb kun for dem
  • ekspert-skiløbere
  • skiløbere der ønsker at træne op til klub-ture. Der bliver i år hele 5 “Rejsehold”, hvoraf 2 af dem er dedikeret specifikt til Århus Skiklub. Læs mere på dette link.

Herudover vil der komme flere special-tilbud, som kun gælder for klubbens medlemmer.

I skal tilmelde jer dette nyhedslink. Dette link er KUN til Århus skiklubs betalende medlemmer. Her vil løbende komme gode tilbud, “sidste-øjebliks-ski-restpladser-til-god-pris”, special kurser og andre gode muligheder som ÅS medlem.

Hvad er skiløb i SkiArena. Se video her.

Se også:

www.pisten.dk – køb/salg/bytte af skiudstyr og skitøj.