Klubaften for langrend/rulleski

Torsdag den 27. oktober bliver en begivenhedsrig aften for klubbens langrends- og rulleskifolk!

Der er nemlig både træning, gode tilbud på udstyr, fællesspisning og frivilligmøde på programmet.

PROGRAM:

• Kl. 17:30 – 19:00: Rulleskitræning på Lyseng Allé med Mads Berthelsen som guest star-instruktør. Vi tør godt kalde Mads for en af de dygtigste (rulle)skiløbere i hele Danmark, og vi er stolte af, at han har lyst til at komme og dele ud af sine mange fif!
  • 19:00 – 19:30: Omklædning og bad på Grumstolen + mulighed for at prøve og købe lækkert klubtøj fra Trimtex til nedsat pris + mulighed for at købe nye rulleski.
  • 19:30 – 20:00: Fællesspisning v. Kaj og Hanna – forventet pris ca. 30 kr., som betales med MobilePay på aftenen.
  • 20:00 – senest 21:00: Visioner & Frivillighed – hvad vil vi egentlig med langrend/rulleski i Aarhus Skiklub og hvordan kommer vi derhen? Kom og vær med til at præge udviklingen i klubben. Der vil være plads til alle gode idéer, og muligheder for fremover at få lov til at prøve kræfter med spændende opgaver og ansvarsområder. Seancen vil starte ud med lidt kort information, og derefter er ordet og tankerne frie 😊

Tilmelding ikke nødvendig – kun hvad angår fællesspisning. Send mail til Kaj på kaj@nemstatik.dk eller kommentér på opslaget i Facebookgruppen “Aarhus Skiklub – medlemsforum”.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i sportens og frivillighedens tegn 😊

Bedste hilsner

Ina og Johanne