Introkursus i klassisk rulleski

Vi har ikke planlagt nogle introhold i øjeblikket. Kommende hold vil blive annonceret her samt på vores hjemmeside.

Der kan være mange gode grunde til at komme i gang med at stå på rulleski. Du vil måske gerne i form til vinterens skiture eller løb? Du er måske på udkig efter en alternativ træningsform, hvor du får hele kroppen i spil? Eller du har bare lyst til at prøve noget nyt?

To til fire gange om året tilbyder vi introhold i rulleski på klassisk teknik.

Både børn, unge og voksne kan deltage på introholdet. Du kan være helt nybegynder eller du kan have prøvet det før. Ofte har deltagerne nogen erfaring med langrend, men det er ikke et krav. Alle er velkomne, og vi skal nok sørge for at hjælpe dig godt i gang!

Det bliver både sjovt og udfordrende, og så er rulleski samtidig en super effektiv og skånsom træningsform.

Introkursus i rulleski

Hvor og hvornår?
Introholdet forløber over 5 torsdage kl. 17:30 – 19:30, hvor vi kommer til at gennemgå nogle basis- og balanceøvelser, de tre klassiske teknikker og bremseteknik.

Træningen foregår med udgangspunkt fra vores klubhus Grumstolen i Højbjerg samt på og omkring de nærliggende parkeringspladser ved Lyseng Allé.

For at få mest udbytte af kurset anbefaler vi, at du deltager i alle 5 lektioner. Men er du forhindret en af gangene, kan du sagtens være med alligevel.

Udstyr
Du kan låne et komplet rulleski-sæt af os (støvler, stave og ski). Hvis du bliver bidt af sporten, har du mulighed for at leje skiene med hjem i 3 måneder efter endt introhold. Så har du god tid til at træne videre, indtil du får købt dit eget udstyr.

Du skal have cykelhjelm på og gerne knæbeskyttere (vi har i klubben). Og ellers klæd dig på i det sportstøj du synes er behageligt og holder dig varm. Tynde løbehandsker er også et must.

Pris
For at deltage, skal du være medlem af Aarhus Skiklub og for det, får du altså 5 lektioner af 2 timer (i alt 10 timers instruktion) og lån af udstyr.
Derudover bliver du medlem af en social klub med passionerede skiløbere, som dyrker skiløb året rundt. Og du kan selvfølgelig deltage i alle klubbens aktiviteter.

Kurset har begrænset antal pladser. Tilmelding foregår efter først-til-mølle.