Hjælpere til DHL-stafetten d. 18/8

Mindeparken

Category(ies) Ingen Kategori

Hej alle klubmedlemmer.

Så er der mulighed for at hjælpe os allesammen og være med til, at din klub bliver ved med at have gode tilbud til dig og de andre medlemmer.

Aarhus Motion søger hjælpere fra skiklubben til DHL Stafetten 2014.

Mandag d. 18. august fra kl. 16.30-20.30. 10 personer.

Opgave: Opstilling af banner/skilte/hegn m.m.

Dvs. 10 M/K´ere i 4 timer.

I skal have mange tak til de mange der til Nykredit Halvmarathon tilmeldte jer. Tilmeldingerne kom desværre for sent for de fleste af jer (indenfor de sidste 2 døgn). Vi fik derfor ikke lov til at stille med de folk, der tilmeldte sig til sidst.

For at undgå dette denne gang, skal jeg venligst bede jer tilmelde jer så hurtigt som muligt. Gerne allerede nu, så vi kan få et overblik.

Vi må gerne komme flere personer end 10 personer, så tag gerne vennen, naboen eller sports-kammeraten med.

Tilmelding: Faber@aarhusskiklub.dk

Håber at se så mange af jer som muligt. Jeg kommer selv. Det bliver rigtig hyggeligt.

Dette indlæg blev udgivet af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.