Alpinudvalgsmøde : Onsdag d 18/6 kl 19:45

Date(s) - 18.06.2014

Klubhuset på Grumstolen

Category(ies) Ingen Kategori

Alpinudvalget i AarhusSkiklub holder møde onsdag de 18/6 – kl 19:45 til max 21:00 i Klubhuset på Grumstolen!

Alle er velkommen til at deltage i udvalget og er velkommen til at byde ind med ideer – og selvfølgelig til at påtage sig en opgave eller 2 🙂

Vi vil prøve at holde et holde et kort og effektivt møde – så her er dagsorden :

0. Velkomst!

1. Kort orientering omkring DSKIF og ‘DTU’ (DDS), hvor skiklubberne er blevet opfordret til at komme med ønsker omkring de fremtidige kurser og uddannelser af trænere og instruktører.

•  Har vi i ønsker til DDS omkring Alpine/Trænere – som f.eks porttrænere, freeride+park instruktører/coaches ?
  • Ønsker til barmarks instruktører

2. Race Team

• Status – internt / samarbejde med Hobro / DSKIF’s kraftcenter
  • Kickoff ?
  • Træning i efteråret barmark / SkiArena
  • Ture
  • Samarbejde med BGI omkring ture

3. SkiEvent 2014

• Vi har fået henvendelse fra Aalborg Skiklub/Rasmus Lundby (DDS) omkring SkiEvent 2014 – den 1.+2. november med en dag i hhv Aalborg og Randers. Så vidt jeg forstod.
  • Kan vi bruge dette event at gøre reklame for Race Team ?
  • Delagelse koordineres med langrend/rulleski

4. Næste sæson

• Indendørs træning i SkiArena ?
  • Ture – skal vi have flere ?
  • Kan/skal vi prøve at få flere – ikke racerer – med på de korte race ture – og har vi instruktører til dette ?

Hvis du mener at der er flere emner vi skal drøfte så send venligt en mail på forhånd til mailto:hans@aarhusskiklub.dk

mvh

Hans Guldager