Alpin-træning i SkiArena

SkiArena Aarhus

Category(ies)

ALPIN-TRÆNING I SKIARENA MED AARHUS SKIKLUB

Igen i år, kører vi alpin træning for både børn og voksne i SkiArena.

Træningerne kører som følger:

Almindelige klubbørn: 17.30-18.30.

Alpine Race Team : 18.30-20.00 (dedikeret team-træning).

Senior Raceteam og almindelig voksen træning: 20-22.00 (alle over 16 år er velkommen).

Vi håber en del af de nye klubmedlemmer der skal med på vores klubture i uge 52, uge 7, uge 10 og uge 12 vil komme og starte deres træning allerede nu. Det er en god måde at lære dine klubmedlemmer at kende, og få kroppen klar til ski.

Klub fælles-spisning inden SkiArena træning.

The Dinner har været sød at sammensætte en række ski-buffet´er til os igen i år.

Det var en stor succes sidste år (og rigtig dejlig som ski-forældre, at maden bare var klar).

De stiller buffet´en klar lidt over 17, og de sidste skal være færdig inden kl. 20. Så kan man blot komme op og spise, når det passer ind i programmet.

Menuen inden jul har vi ikke fået endnu. Men her er eksemplet fra sidste år. Det vil være lignende. Så snart jeg har menuen, vil det blive lagt op her:

Uge 43 – Pasta med kødsauce.

Uge 45 – Ris med boller i karry.

Uge 47 – Frikadeller, kartofler og brun sauce.

Uge 49 – Lasagne.

Uge 51 – Risengrød

Til buffet’en serveres lidt saftevand og vand.

Prisen er som sidste år: 35,- pr. barn og 55,- pr. voksen og afregnes direkte med The Dinner inden man spiser (for udlevering af tallerken).

Vi glæder os til klub-fælles-spisning og skiing igen i år.

Her den første gang, vil der være tilmelding på faber@Aarhusskiklub.dk inden lørdag kl. 11.00 (så de kan nå at bestille råvarerne).

Dette indlæg blev udgivet i Træning i SkiArena, Ugentlige aktiviteter af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.