Træning i SkiArena

Træning i SkiArena fortsætter som sidste år.

SkiArena er fortsat stolte af, at stå bag bl.a. Aarhus Skiklubs Ski- Youth- og Race Team og samtidig støtte resten af klubbens medlemmer, med special-aftaler for skitræning – både til familier og almindelige voksen skiløbere.

Vi træner hver søndag før sæsonen kl. 10-12.15 fra uge 33 til og med uge 40 – dvs. op til klubbens tur til Sölden i uge 42.

Mødetid kl. 9.45. Der er omklædningsfaciliteter i bygningen (dog ikke bad). Træningerne vil være en kombination af ski-træning på båndet, barmarkstræning og rulleskøjeløb udenfor. Tag tøj med efter vejret.

For resten af klubbens medlemmer:

• nybegyndere der ønsker at lære at stå på ski hjemmefra
  • familier der ønsker et skræddersyret forløb kun for dem
  • ekspert-skiløbere
  • skiløbere der ønsker at træne op til klub-ture. Der bliver i år hele 5 “Rejsehold”, hvoraf 2 af dem er dedikeret specifikt til Århus Skiklub. Læs mere på dette link.

Herudover vil der komme flere special-tilbud, som kun gælder for klubbens medlemmer.

I skal tilmelde jer dette nyhedslink. Dette link er KUN til Århus skiklubs betalende medlemmer. Her vil løbende komme gode tilbud, “sidste-øjebliks-ski-restpladser-til-god-pris”, special kurser og andre gode muligheder som ÅS medlem.

Hvad er skiløb i SkiArena. Se video her.

En tanke om "Træning i SkiArena"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub