Alpinture sæson 2021-2022

Hej alle sammen.

Turene for sæsonen 2021-2022 er faldet på plads – efter et “lukket ski-år 2020-2021”.. Det er fastelavn i Østrig næste år og nogle af turerne har et max antal for tilmeldinger, og fungerer efter først til mølle-princippet. (Især de 2 uge 7 ture).

I opfordrer derfor til HURTIG TILMELDING i år.…. da vi ikke kan holde pladserne så lang tid, som vi plejer. Så ved du allerede nu, at du skal på ski-tur med Århus Skiklub. Så tilmeld dig venligst 🙂

Godt og vel samtlige ture bliver gentaget. Vi regner med til denne sæson, at ende med ca. 11 ture for klubbens alpin-afdeling. Så der bliver masser at vælge imellem 🙂

Værsgod at læse og tilmelde dig årets ture 🙂


UGE 42: Klubtur/træningstur til Sölden i uge 42. 
Ansvarlig turleder: Michael Rahbek: 60 92 93 50.

Turen er en kæmpe tur med ca. 320 tilmeldinger, hvoraf vi igen regner med omkring 80 tilmeldinger fra Århus Skiklub. 

HUSK: Der bliver oprettet special-hold i SkiArena, hvor der er mulighed for at købe sig fortræning i SkiArena til både Sölden og Hintertux turen. Kurset starter i uge 36 og kører 6 uger. Se mere på dette linkEller send en mail med spørgsmål her. I år bliver der 5 fortræningshold (4 hold er allerede fuldt booket).

Næste kursus i efteråret (5 hold udsolgte, 3 hold med ledige pladser) starter i uge 43. Tilmeld dig allerede nu på dette link, for at sikre dig en plads. Der undervises fra efterårsferien til jul.

Næste kursus starter i uge 1. Det kører op til begge skiture i uge 7 (man må også gå på holdet, selv om man skal på en anden tur). Der bliver prøvet at lave et special Århus Skiklub hold. Læs mere på dette link).


UGE 50: Ungdomstræningstur/senior-raceteam-tur/Nordkredsmesterskaber uge 50 i Trysil, Norge.
Der bliver en lang tur søndag til søndag og forskellige korte ture i løbet af ugen (kør-selv). Her er selvfølgelige lige som de andre ture, COVID-19 aflysning-sikring. Læs mere i dokumentet.
Ansvarlig turleder: Trine Graae Lundorf, 61713591, trine.lundorf@gmail.com  

Al information og tilmelding kan læses her: Alpin-junior-træningstur-til-Trysil-uge-50 (2020)

 

UGE 3: Træningstur/Sjællandskredsmesterskaber uge 3 i Trysil, Norge. Ansvarlig turleder: Marie Stenild 23 27 42 95, mariestenild@hotmail.com


Weekendtræningsture til forskellige steder. Forventeligt én i januar/februar (fredag-søndag uge 5). Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

 

UGE 7-2022 – NASSFELD, Østrig/Italien. Fed tur til grænsen mellem Italien og Østrig med Top5 over mest faldne sne i Østrig. Turen er for både voksne og for familier med 8+ børn og øvet skiløbere, der kan begå sig på minimum blå og røde pister. 

Link direkte til turen ved at trykke her.

Turen er en 100-mands oplevelses-tur, hvor vi bor med skiløb direkte til hotellets terrasse, egen bar og wellness-område. Der er lagt vægt på bedre mad (italiensk hotel, østrigsk skiløb) og med special-arrangementer i løbet af ugen. Bl.a. et O-løb rundt i terrænet om tirsdagen, hvor man skal løse poster og en trainers traing dag for dig, der har ski-niveau på instruktør-niveau. Turen er både for familier, men der er også lagt op til, at denne tur er for dig, der vil med på en skiklub tur med høj undervisning på alle niveauer, og du enten rejser alene eller ikke har din familie med.

HURTIG TILMELDING i år, da der er begrænset pladser. Turen er en samarbejdstur med Hareskovens Skiklub.

Der vil også til denne tur være mulighed for at købe sig fortræning hos vores samarbejdspartner SkiArena. Se mere på dette link. Her vil blive oprettet et specifikt hold til turen. De samme instruktører som underviser os on-snow på destinationen, vil undervise os off-snow i SkiArena i 6 uger op til turen. En perfekt måde, både at komme i form til turen, lære dine medrejsende at kende, men især til at lære en masse teknik, som er direkte overførbare til undervisningen på turen. 

Ansvarlig turleder: Martin Faber 30 32 12 30, Faber@aarhusskiklub.dk


UGE 7-2022: DEN STORE UGE 7 KLUBTUR TIL KITZBÜEL

Vi har de sidste 2 år haft en super succesfyldt uge 7 tur til Kitzbüel. Vi glæder os igen i år til den flotte familie/klubtur – med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere (skal aftales med turlederen først), øvet og eksperter. En dejlig tur at tage afsted på, både hvis du gerne vil prøve at rejse med en skiklub for første gang, eller hvis du er meget erfaren. Her kan du komme med, om I rejser flere, eller du blot er alene, og leder efter god undervisning og godt selskab.

OBS – kun ca. 60 pladser.

TRYK HER FOR AT LÆSE ALT OM TUREN: Klubtur-i-uge-7-til-Kitzbühel-med-Aarhus-Skiklub.2022

Ansvarlig turleder: Katrine Haaning: 26 25 05 13, kh@egaa-gym.dk og Henriette Grøndahl: 40 27 48 84.

Der vil også til denne tur, være mulighed for at tilkøbe sig fortræning til turen på specialhold i SkiArena. Se mere på dette link 


UGE 11-TUREN :
Årets uge 11 tur er rykket til uge 7 til Nassfeld i år. Se mere ovenfor. Turen i marts vil komme tilbage så snart vi har en turleder til turen. Har du en turleder i maven, så kontakt Faber@Aarhusskiklub.dk. Så enten finder vi en tur til dig eller hjælper dig med at arrangerer din egen tur.


Uge 12, Klubtur til DM i Trysil, Norge.
Der bliver både mulighed for at deltage på lang tur søndag til søndag og kort tur tirsdag aften til søndag (kun 3 dage fri fra skole/arbejde). 
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

 

Uge (afventer), Val d´isere FIS løb og åbne løb. Som noget nyt er Danmark arrangør af et FIS løb. Info og tilmelding kommer, så snart vi har nyt fra Danmarks Skiforbund.
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

 

Sommer-gletcher-tur: Der vil i uge 27 i sommerferien være mulighed for at komme med på port-camp eller freestyle camp.

Oversigt fra Dansk Skiforbund over konkurrencer.

Husk herudover træning alle søndage fra uge 33 til og med uge 40 i SkiArena kl. 10 til 12.15. (ansvarlig træner : Ole Mathiassen 61 79 83 30 og Jakob Struve 21 49 72 52.) inkl. barmarkstræning og rulleskøjte træning. Barmarkstræning fortsætter over hele vinteren den første søndag i hver måned.

Vi glæder os til at stå på ski med dig …

6 tanker om "Alpinture sæson 2021-2022"

  1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  2. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub | Side 8817

  3. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  4. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  5. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

Skriv et svar