Alpinture 2022/2023

Der er masser af klubture at vælge imellem i sæsonen 2022/2023. Du kan nedenfor læse mere om turene i uge 42, 50, 3, 4/5, 7, 11 og 13

Har du spørgsmål eller en turarrangør i maven – tag da kontakt til Jakob Gram Carlsen: jgc@dadlnet.dk eller 41 41 23 21.UGE 42 SÖLDEN, Østrig: Klubtur/træningstur

LUKKET FOR TILMELDING. Spark sæsonen godt i gang med en tur på gletcheren i Sölden. Turen gennemføres med Skiklubben Hareskoven som teknisk arrangør. Vi regner med omkring 40 tilmeldinger fra Aarhus Skiklub. Tilmelding åbner i juli måned. Læs mere om turen her.

Kontaktperson/turkoordinator fra Aarhus Skiklub: Marie Stenild, telefon 23 27 42 95. 

 

UGE 50 HEMSEDAL, Norge: Træningstur/Nordkredsmesterskaber 

LUKKET FOR TILMELDING. Det her er årets (jule)hyggeligste tur… Turen er i år yderst prisvenlig og målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning, man kun finder i de norske fjelde. I slutningen af ugen bliver der afholdt Nordkredsmesterskaber (NKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Turen arrangeres i samarbejde med Skisport Danmark.

Læs mere om turen her: HEMSEDAL-uge-50-2022-AAR-Ski

OBS tilmeldingsfrist 30/9 2022.

Ansvarlige turledere: Jeanette Hjarsbæk 27 15 95 45, jeanette.hjarsbaek@stofanet.dk og Trine Graae Lundorf, 61 71 35 91, trine.lundorf@gmail.com

 

UGE 3: TRYSIL, Norge. Træningstur/Sjællandskredsmesterskaber 

LUKKET FOR TILMELDING. Turen er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. Der er mulighed for træning og undervisning for alle aldersgrupper, I slutningen af ugen bliver der afholdt Sjællandskredsmesterskaber (SKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Turen arrangeres i samarbejde med Skisport Danmark.

Læs mere om turen her: TRYSIL uge 3_2023_AAR-Ski

OBS tilmeldingsfrist 15/10 2022.

Ansvarlige turledere: Ann Kathrine Sindby: 25 34 46 18, annkathrine.sindby@gmail.com og Jakob Gram Carlsen: 41 41 23 21,  jgc@dadlnet.dk

 

UGE 4/5: BRANÄS, Sverige. Klubtur 

ÅBEN FOR TILMELDING. Skiglæde – skiglæde – skiglæde! Denne klubtur til svenske Branäs er åben for alle, men der er særligt fokus på de mindre børn fra 3 år og begyndere + mulighed for børnepasning. Turen gennemføres med Skiklubben Hareskoven som teknisk arrangør. 

Læs mere om turen og tilmeld dig her

Ansvarlige turleder: Jan Overgaard: jan@overgaard.gl

 

AFLYST – UGE 7: KITZBÜHEL, Østrig: DEN STORE UGE 7 KLUBTUR

Klubbens traditionsrige familie/klubtur afholdes for 5. gang i Kitzbühel – med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere (skal aftales med turlederen først), øvet og eksperter. En dejlig tur at tage afsted på – både hvis du gerne vil prøve at rejse med en skiklub for første gang, eller hvis du er meget erfaren. Her kan du komme med, om I rejser flere, eller du blot er alene, og leder efter god undervisning og godt selskab.

Læs mere om turen og tilmeld dig her: Klubtur-i-uge-7-til-Kitzbühel-med-Aarhus-Skiklub.2023

OBS: Tilmeldingsfrist d. 10/9 2022.

Ansvarlige turledere: Henriette Grøndahl: henriette.groendal@rm.dk, 40 27 48 84 og Katrine Haaning: kh@egaa-gym.dk, 26 25 05 13

NYHED – UGE 7: Alleghe, Italien: Safariski! 

LUKKET FOR TILMELDING. Ferietid, knejsende tinder, hygge, god mad, vin og brede, fede pister! Dette er skituren for erfarne skiløbere med mulighed for masser af intenst skiløb, randonné og offpiste kombineret med god italiensk mad og masser af smukke bjerge. Vi bor på eget hotel i fantastisk hyggelige Alleghe i Canazei-området i de italienske Dolomitter. OBS vi har måtte skifte hotel – se mere i det ny turopslag.

Læs mere om turen og tilmelding her: Alleghe uge 7 2023 ny

Ansvarlig turleder: Jesper Lund Madsen: titoglund@gmail.com, 22 89 85 25

 

UGE 7: NASSFELD, Østrig/Italien – Klubtur.

LUKKET FOR TILMELDING. Fed tur til grænsen mellem Italien og Østrig med Top5 over mest faldne sne i Østrig. Turen er for både voksne og for familier med 9+ børn og øvet skiløbere, der kan begå sig på minimum blå og røde pister. Snowboard er ikke muligt.

Link direkte til turen ved at trykke her.

Turen er en 120-mands oplevelses-tur, hvor vi bor med skiløb direkte til hotellet, egen bar og wellness-område. Der er lagt vægt på bedre mad (italiensk hotel, østrigsk skiløb) og med special-arrangementer i løbet af ugen. Turen er både for familier, men der er også lagt op til, at denne tur er for dig, der vil med på en skiklub tur med høj undervisning på alle niveauer, og du enten rejser alene eller ikke har din familie med.

Ansvarlig turleder: Martin Faber 30 32 12 30, Faber@aarhusskiklub.dk

 

UGE 11: ÅRE, Sverige – Klubtur

Tur til Nordens bedste pister – undervisning fra 6 år. Dette er en tur for både individuelle skiløbere, par og familier med mulighed for 4 eller 8 dage dage på ski. Tog fra Malmø direkte til Åre. Turen gennemføres med Skiklubben Hareskoven som teknisk arrangør. 

Læs mere om turen og tilmeld dig her

Ansvarlige turleder: Jan Overgaard: jan@overgaard.gl

 

UGE 13: TRYSIL, Norge – Klubtur og DM

Træningstur til Trysil i uge 13 med mulighed for deltagelse i de Alpine Danske Mesterskaber. Dette er en fantastisk uge at runde sæsonen af på, hvor solen plejer at skinne og der er fantastisk stemning omkring træning og afholdelse af mesterskaber. Turen henvender sig bredt både til rutinerede skiteam-løbere og til nye familier med børn og unge, der har mod at stifte bekendtskab med alpint skiløb, som en idræt med teknisk træning, portkørsel og evt. konkurrencedeltagelse i slutningen af ugen. Turen arrangeres i samarbejde med Snow Travel, Skiklubben Hareskoven og København Skiklub. Træning på turen varetages af Skisport Danmark.

Læs mere og tilmeld dig til turen her: 2023 uge 13 turbeskrivelse

Ansvarlig turledere: Betina Heron, bhh@niras.dk – tlf. 60 40 04 91 og Marie Stenild mariestenild@hotmail.com 23 27 42 95.

Retningslinjer for børn, der rejser uden forældre

Sender du som forælder dit barn alene af sted på en træningstur med Aarhus Skiklub – eller har du som voksen sagt ja til at tage et barn med på en klubtur – har Aarhus Skiklub udarbejdet disse retningslinjer, så vi sikrer en god forventningsafstemning hele vejen rundt: 20220304_Retningslinjer for forældreløse børn på AS klub ture

Vil du arrangere en tur i regi af Aarhus Skiklub?

Har du en turleder i maven, så kontakt Jakob Gram på jgc@dadlnet.dk. Så finder vi enten en tur til dig eller hjælper dig med at arrangere din egen tur.

 

6 tanker om "Alpinture 2022/2023"

  1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  2. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub | Side 8817

  3. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  4. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  5. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

Skriv et svar