Alpinture

Turene for sæsonen 2022/2023 er godt på vej. Nogle af turerne har et max antal for tilmeldinger, og fungerer efter først til mølle-princippet (især de to uge-7 ture).

Vi opfordrer derfor til HURTIG TILMELDING i år.…. da vi ikke kan holde pladserne så lang tid, som vi plejer. Så ved du allerede nu, at du skal på tur med Aarhus Skiklub, så tilmeld dig venligst 🙂


UGE 42 SÖLDEN, Østrig: Klubtur/træningstur
Turen er en kæmpe tur med ca. 320 tilmeldinger, hvoraf vi igen regner med omkring 80 tilmeldinger fra Aarhus Skiklub. 

UGE 50 HEMSEDAL, Norge: Træningstur/Nordkredsmesterskaber 

Turen er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. I slutningen af ugen bliver der afholdt Nordkredsmesterskaber (NKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Turen arrangeres i samarbejde med Skiklubbe Hareskoven.

Læs mere om turen her: HEMSEDAL uge 50-AAR-Ski

Ansvarlig turleder: Trine Graae Lundorf, 61 71 35 91, trine.lundorf@gmail.com

UGE 3: TRYSIL, Norge. Træningstur/Sjællandskredsmesterskaber 

Turen er målrettet børnefamilier, der ønsker at have det sjovt på ski og opleve den hyggelige stemning man kun finder i de norske fjelde. Der er mulighed for træning og undervisning for alle aldersgrupper, I slutningen af ugen bliver der afholdt Sjællandskredsmesterskaber (SKM), hvor de fleste skiklubber i Danmark deltager. Turen arrangeres i samarbejde med Skiklubbe Hareskoven.

Ansvarlig turleder: Jakob Gram Carlsen: 41 41 23 21,  jgc@dadlnet.dk

UGE 7: NASSFELD, Østrig/Italien.

Turen fra 2022 gentages igen i 2023. Fed tur til grænsen mellem Italien og Østrig med Top5 over mest faldne sne i Østrig. Turen er for både voksne og for familier med 9+ børn og øvet skiløbere, der kan begå sig på minimum blå og røde pister. Snowboard er ikke muligt.

Link direkte til turen ved at trykke her.

Turen er en 120-mands oplevelses-tur, hvor vi bor med skiløb direkte til hotellet, egen bar og wellness-område. Der er lagt vægt på bedre mad (italiensk hotel, østrigsk skiløb) og med special-arrangementer i løbet af ugen. Turen er både for familier, men der er også lagt op til, at denne tur er for dig, der vil med på en skiklub tur med høj undervisning på alle niveauer, og du enten rejser alene eller ikke har din familie med.

HURTIG TILMELDING i år, da der er begrænset pladser. Turen er en samarbejdstur med Hareskovens Skiklub.

Der vil også til denne tur være mulighed for at købe sig fortræning hos vores samarbejdspartner SkiArena. Se mere på dette link. Her vil blive oprettet et specifikt hold til turen med træning i 6 uger op til turen. En perfekt måde, både at komme i form til turen, lære dine medrejsende at kende, men især til at lære en masse teknik, som er direkte overførbar til undervisningen på turen.

Ansvarlig turleder: Martin Faber 30 32 12 30, Faber@aarhusskiklub.dk


UGE 7: KITZBÜHEL, Østrig: DEN STORE UGE 7 KLUBTUR

Vi har de sidste 2 år haft en super succesfyldt uge 7 tur til Kitzbühel. Vi glæder os igen i år til den flotte familie/klubtur – med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere (skal aftales med turlederen først), øvet og eksperter. En dejlig tur at tage afsted på, både hvis du gerne vil prøve at rejse med en skiklub for første gang, eller hvis du er meget erfaren. Her kan du komme med, om I rejser flere, eller du blot er alene, og leder efter god undervisning og godt selskab.

TRYK HER FOR AT LÆSE ALT OM TUREN: Klubtur-i-uge-7-til-Kitzbühel-med-Aarhus-Skiklub.2022

OBS – TUREN ER UDSOLGT

Ansvarlige turledere: Henriette Grøndahl: 40 27 48 84 og Trine Graae Lundorf: 61 71 35 91 trine.lundorf@gmail.com 

UGE 12: TRYSIL, Norge – Klubtur og DM

Træningstur til Trysil i uge 12 med mulighed for deltagelse i de alpine danske mesterskaber. Turen henvender sig i særdeleshed til børne og ungdoms løbere med deres familier.

Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen, norsmathiassen@godmail.dk – 61 79 83 30 og Betina Heron, bhh@niras.dk – tlf. 60 40 04 91.

TRYK HER FOR AT LÆSE ALT OM TUREN: DM-tur TRYSIL uge 12-Aarhus Skiklub

OBS: Sidste frist for tilmelding er 31/1 2022

UGE 27, HINTERTUX, Østrig. Sommer-gletcher-tur:

Træningstur målrettet de erfarne skiløbere, der ønsker fokus på porttræning og teknik – men forældre, søskende og familie er også meget velkomne! Vi tilbyder helddagstræning på Hintertux gletcheren med skiløb i høj solskin.

Ansvarlig turleder er Jakob Gram Carlsen: jgc@dadlnet.dk eller 41412321.

LÆS MERE OM TUREN, PRISER MV. I TUROPSLAGET HER: Hintertux uge 27 – 2022 – PDF.

Bemærk sidste frist for tilmelding er 29. april 2022!

Retningslinjer for børn, der rejser uden forældre

Sender du som forælder dit barn alene af sted på en træningstur med Aarhus Skiklub – eller har du som voksen sagt ja til at tage et barn med på en klubtur – har Aarhus Skiklub udarbejdet disse retningslinjer, så vi sikrer en god forventningsafstemning hele vejen rundt: 20220304_Retningslinjer for forældreløse børn på AS klub ture

Vil du arrangere en tur i regi af Aarhus Skiklub?

Har du en turleder i maven, så kontakt Jakob Gram på jgc@dadlnet.dk. Så finder vi enten en tur til dig eller hjælper dig med at arrangere din egen tur.

 

6 tanker om "Alpinture"

  1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  2. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub | Side 8817

  3. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  4. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  5. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

Skriv et svar