Alpin-aktiviteter

Sæsonkalenderen bliver løbende opdateret for 2019/2020. Du kan deltage i ski-træning i SkiArena, barmarkstræning, rulleskøjtetræning, og melde dig til vores mange sjove klubture i løbet af sæsonen. Der bliver min. 11 ture i sæsonen 2019/2020.

Yderligere info kan fåes ved henvendelse til Faber@Aarhusskiklub.dk

AKTIVITETER:
Vi har barmarkstræning fra august til påske, hvor vi ved “offroad” løb, bakkeløb og øvelser, udfordre styrke, koordinationen og balancen.
Søndage fra uge 33 til og med uge 40: Ved SkiArena, Hasselager Centervej 30, 8260 Viby. Fra uge 43: ved klubhuset. 1 x om måneden. Starter i uge 33.

Fra påske til oktober kører vi Mountainbike i Marselisskoven, Hinnerup sporet, Silkeborg sporet eller i Hasle Bakker. Se mere her: Mountainbike. Vil du med. Prøv at skrive her.

Århus Skiklub samarbejder med blandt andet SkiArena omkring aktiviter inden for det alpine område. Du kan som medlem af Aarhus Skiklub træne på den indendørs skibakke hos SkiArena og der er arrangeret special-aftaler – kun for Århus skiklub-medlemmer. Hvis du vil høre mere om tilbuddene, som er alt fra familie-teknik-kurser til BASIS-ski-kurser til Teknik-hold og ekspert-hold, så send en mail på dette link. HUSK at skriv, at du er fra Århus skiklub, for at få special-rabatten.

2014 var et specielt år. Det var det første år for vores nye hold. Efter en del fodarbejde lykkedes det at stifte en stor drøm under Aarhus Skiklubs faner: Aarhus Alpin Race Team. Holdet er et træningshold for børn mellem 7 og 18 år, der gerne vil lidt mere med deres skiløb. I 2016 kom Aarhus Alpine Senior Race Team med (+18 år). Idag kører holdet gnidningsfrit, og har mere end 60 medlemmer mellem 5 og 18 år.

Der bliver hygge, målrettet træning, mulighed for dygtiggørelse med smil på læben og en masse ture at melde sig på. Der bliver faktisk udbudt hele 8 ture inkl. 4 konkurrencer i løbet af sæsonen. Vi samarbejder bl.a. med andre skiklubber, BGI Akademiet (efterskole) og Idrætshøjskolen i Aarhus. Vi har gennem holdet (og klubben) mulighed for at købe ski og tøj til fordelagtige priser. Holdet tog mere end halvdelen af podie-pladserne til DM vinteren 2017-2018 og 2019, og er godt igang med at rydde podierne i 2020.

De 2 grundforudsætninger for at gå på holdet : Man skal elske skiløb og deltage på min. 2 af turene. Du kan læse meget mere om holdet på dette link.

Derudover formidler vi konkurrencer, kurser og træning i samarbejde med Danmarks Skiforbund. Vi vil ligeledes gerne opfordre medlemmer til at deltage i alle klubbens aktiviteter.

Vi deltager i Nordkredsmesterskaberne lørdag i uge 49 eller uge 50. Det er især ungerne i klubben der deltager, og der er forventelig 60-80 forhåndstilmeldte. Mon ikke mor og far også er klar til at stille op i de røde faner i år på Aarhus Senior Race Team. Hvad med dig – er du klar? Læs mere her: 

Træningen foregår under følgende motto:

”Leg, læring og socialt samvær”.

Leg og læring = Læring gennem leg og smil for både børn og voksne.Socialt samvær = Mødes med ligesindede entusiaster for glæden ved skiløb.

Her bliver fortalt røverhistorier, udvekslede tips, svedt sammen og træningerne er efterhånden blevet til en fast aktivitet, hvor man ikke længere kun er til stede for dygtiggørelsen, men for at være sammen med hinanden og dele den fælles interesse og klublivet med skiløbet i centrum.

Alpinudvalget:

Alpinudvalget er et internt samarbejdsudvalg i skiklubben. Udvalget arbejder på at udvikle og koordinere alpinaktiviteter for alle klubbens medlemmer. Udvalget arbejder som et åbent udvalg og medlemmer og interesserede er velkomne ved udvalgets møder. Referater fra møderne er tilgængelige for læserne under skiklubben/referater.

Skriv et svar