Generalforsamling Aarhus Skiklub

Med henvisning til vedtægternes §9 indkaldes hermed til Skiklubbens årlige generalforsamling:

Mandag den 28. november kl. 19.00 i Klubhuset “Grumstolen”
vi håber mange vil møde op og at I sætter X i kalenderen allerede nu.
Forslag til behandling skal fremsendes til bestyrelsen senest 2 uger før mødet.
Dagsorden og bilag udsendes 2 uger før mødet

mvh bestyrelsen

Endnu en fantastisk nyhed: Skitur til Alleghe i Dolomitterne i uge 7

Ferietid, knejsende tinder, hygge, god mad, vin og brede, fede pister! Vi er super stolte over at kunne præsentere endnu en fed klubskitur i uge 7 – 2023. Dette er skituren for erfarne skiløbere med mulighed for masser af intenst skiløb, randonné og offpiste – kombineret med god italiensk mad og masser af smukke bjerge. Vi bor på eget hotel i fantastisk hyggelige Alleghe i Canazei-området i de italienske Dolomitter. Læs mere og tilmeld dig her.

NYHED-NYHED: Tur til Trysil i uge 7 åben for tilmelding

Aarhus Skiklub tilbyder i uge 7 som noget helt nyt en tur til fantastiske og yderst børnevenlige Trysil målrettet familien med små børn såvel som nye medlemmer. Det er måske første gang I skal afsted siden i blev forældre? Du er nyt medlem og vil prøve kræfter med en skiklub-tur for første gang? Eller de små har spurgt om de må gå til ski!
Vi tilbyder undervisning til alle niveauer – og nybegyndere er meget velkomne! Læs mere og tilmeld dig her.

Så er klubbens traditionsrige tur til Kitzbühel i uge 7 åben for tilmelding

Kalder alle familier som har lyst til at rejse med en skiklub. Her kan du komme med, om I rejser flere, eller du blot er alene, og leder efter god undervisning og godt selskab. Vi tager for 5. gang til fantastiske Kitzbühel – med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere (skal aftales med turlederen først), øvet og eksperter.

Læs mere om turen og tilmeld dig her

Fællestur til Kongevejsløbet i Holte, søndag d. 11/9

Søndag d. 11. september er der Kongevejsløbet i Holte. Ud over at være Danmarks største rulleskiløb, er det også DM langdistance og seedningsløb til Vasaløbet.

Der skal tilbagelægges 32 eller 45 km for hhv. damer og herrer – men 45 km for alle, der ønsker seedning til Vasa.

Vi arrangerer fælleskørsel for de medlemmer, der gerne vil deltage. Afgang med Molslinjen søndag morgen kl. 07:15 og hjemkomst til Aarhus igen om aftenen kl. 20:30.

Klubben dækker transportomkostningerne samt deltagergebyrer ifm. DM.

Kontakt Johanne på johannegydesen@hotmail.com, hvis du vil med.

Kom og vær med til en hyggelig og udfordrende dag! 🙂

Læs mere om Kongevejsløbet her: DM lang/Kongevejsløbet 2022 (holteski.dk)

Sæsonopstart – træning i SkiArena

SÅ starter skisæsonen så småt og første træning i SkiArena bliver søndag d. 21/8 kl. 16-18.

Vi har sikret os nogle virkeligt dygtige instruktører, som har stor erfaring på båndet og virkeligt nørder skiløbet derude – så der bliver god mulighed for at få kigget lidt på vægtfordeling, udgangsposition, trykkontrol mv..

Vi kører 8 søndage frem til uge 40. Forhåndstilmelding ikke nødvendig – man møder bare op;-)

Prisen er kr. 100,- pr gang – der betales på dagen inden træningsstart (MP 116952).

RULLESKI- OG KLUBAKTIVITETER I AUGUST

Vi er snart klar til sæsonstart! Få her et overblik over, hvornår og med hvad vi er i gang igen:

⛷ Onsdag d. 17. august kl. 19:00: Vi afholder vores afdeling af rulleskicuppen Vestcup i Aarhus N. Kom med, hvad enten det er som deltager, hjælper eller heppekor! Læs mere her: www.vestcup.dk

☀️ Weekenden d. 19.-21. august: Klubtur i Ebeltoft med masser af aktiviteter og socialt samvær. Læs mere her: http://aarhusskiklub.dk/klubtur-til-ebeltoft-19-21…/

🍲 Torsdag d. 25. august: Opstart på torsdags-rulleskitræning kl. 17:45 på Lyseng Allé. Efterfølgende FÆLLESSPISNING for alle på Grumstolen.

Alpinture 2022/2023 – de første ture er åbne for tilmelding;-)

Sommerferien lakker mod enden og det er på høje tid at få de første træningsture i kalenderen! Du kan allerede nu tilmelde dig turen til Sölden i uge 42 (gennemføres sammen med Hareskovens Skiklub) og vores hyggelige og traditionsrige tur til Hemsedal i uge 50.

I håbet om at tiltrække nye skiløbere tilbyder vi i Hemsedal rabat på skitræning til børn, så spred endeligt budskabet til venner, klassekammerater eller kollegaer, der kunne have lyst til at prøve kræfter med alpin skitræning.

Læs mere om turene og find link til tilmelding her.

Introhold i rulleski, september 2022

Vil du gerne lære at stå på rulleski? Så kom med på vores introhold!

Rulleski er både sjovt og udfordrende, og så er det en super effektiv træningsform. Rulleski er for alle og derfor kan både børn, unge, voksne og ældre deltage på vores introhold 😊 Holdet er både for dig, der aldrig før har prøvet rulleski, og dig, som har lidt praktisk erfaring, du gerne vil bygge ovenpå. Der er tale om klassisk stilart.

Læs mere her: Introkursus i klassisk rulleski – opstart 8. september | Aarhus SkiklubAarhus Skiklub