Generalforsamling 2021 i Aarhus Skiklub – Onsdag 17. november kl. 19.00

Kære alle medlemmer i Aarhus Skiklub.

I henhold til vores vedtægter sendes hermed varsko på vores årlige generalforsamling,
Efter lang tid med Covid19 restriktioner og en virtuel generalforsamling sidste år, kan vi nu igen mødes når blot vi alle overholder almindelige regler om hygiejne mv.
Så derfor holdes Generalforsamlingen i vores klubhus “Grumstolen”, onsdag den 17. november kl. 19.00 – max. 21.30
Forslag til behandling skal sendes til bestyrelsen senest 2 uger før mødet
vi håber at se mange af jer
pva bestyrelsen
Søren Qvist, formand

Skiskydning

🏹De næste to torsdage står den på rulleskiskydning med IR-rifler.

📆9/9 har vi fokus på det tekniske i skydningen og arbejder med puls på skiene

📆16/9 sætter vi de to ting sammen og træner skiskydningskonkurrence

🏆Det hele kulminerer lørdag den 18/9, hvor der er rulleskiskydningskonkurrence i Faaborg, hvor man skyder med rigtige rifler og faldmål. Tilmelding og info her:

Kongevejsløbet – DM Langrend og seedning til Vasaloppet

⛷ Kom med på klubtur til DM i rulleski, der er flere forskellige distancer i både fri og klassisk. Den lange distance fungerer samtidig som seedningsløb til Vasaloppet, så det er også en mulighed for at sikre sig en god startplads der.

🏆 Aarhus Skiklub betaler startgebyr for alle klubmedlemmer der stiller op til DM/FM, skriv til Victor på kasserer@aarhusskiklub.dk for at få refunderet beløbet, efter du har betalt.📆 Søndag den 12. september klokken 12:00

🎯 Tilmelding på https://my.raceresult.com/174557/

📍 Holte, Rudegård station. Vi arrangerer fællestransport, skriv til Søren på soren@aarhusskiklub.dk hvis du vil med.

Kursus i skøjteteknik på rulleski

Aarhus Skiklub inviterer til kursus i skøjteteknik på rulleski med opstart onsdag den 1. september 2021.

Kurset er åbent for alle såvel nybegyndere som øvede. Undervisningen vil blive niveauopdelt.

Det er gratis at deltage på kurset så længe du er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund.

Skøjte-teknik på rulleski

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 onsdage, hvor vi når igennem de forskellige skøjteteknikker:

1. lektiononsdag 1. september kl. 17.30Totakts skøjt
2. lektiononsdag 8. september kl. 17.30Ettakts skøjt
3. lektiononsdag 15. september kl. 17.30Padling
4. lektiononsdag 22. september kl. 17.30Power skating

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg

Udstyr
Du kan låne skøjteudstyr under hele kurset.

Medbring selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og handsker.

Send en mail til victor@aarhusskiklub.dk hvor du oplyser:

• Om du vil låne udstyr. Angiv skostørrelse hvis du vil låne støvler
  • Hvilken skiklub du er medlem af
  • E-mail vi må kontakte dig på

For yderligere oplysninger om selve kurset kontakt vores instruktør Kaj på mail kaj@aarhusskiklub.dk eller telefon 24 44 40 29.

Åben Ski: Kom og prøv rulleski!

Kunne du tænke dig at prøve at stå på rulleski? Så har du chancen nu!

Aarhus Skiklub inviterer til “Åben Ski” for alle. Kom og prøv denne skønne sportsgren, hvor man kan få udfordret både balance, styrke og kondition! Vi har udstyret og instruktørerne på plads og er klar til at hjælpe dig i gang og besvare spørgsmål om alt fra stageteknik og vedligehold af udstyr til hvordan man bedst kan forberede sig hjemmefra til den kommende langrendssæson.

Arrangementet er både for dig, som aldrig før har prøvet rulleski og kunne tænke dig en smagsprøve – men også for dig, som måske har rullet en smule på egen hånd og gerne vil have tips til at finpudse teknikken. Du kan både prøve klassiske og skøjterulleski.

Medbring selv løbehandsker, cykelhjelm og evt. knæbeskyttere. Hvis du har egne langrendsstøvler med NNN-bindinger, må du også meget gerne tage dem med.

Det hele foregår på parkeringspladsen ved Amtsgården på Lyseng Allé i Højbjerg. Man dropper bare ind i tidsrummet 10-14. Tilmelding er ikke nødvendig, og al deltagelse sker på eget ansvar.

Klubdag på vandet

Vi skifter sneen og asfalten ud med vand og inviterer alle vores medlemmer til en sjov og hyggelig aften på Aarhus Watersports Complex (AWC). Der vil blive mulighed for både at prøve wakeboard/vandski og SUP.

Hvornår: Mandag den 21. juni 2021 kl. 17-21
Hvor: Bassin 7 (Aarhus Ø)
Pris: 250 kr. pr. person (egenbetaling)

Man kan også deltage som tilskuer + spise med (gratis).
Vi skal op på et vist antal deltagere førend arrangementet kan gennemføres.

Tilmelding: skriv en mail til ingekatrine@aarhusskiklub.dk (skriv om du vil være med til aktiviteterne eller blot være tilskuer). Tilmelding er først-til-mølle.

Vi håber, at I har lyst til at være med!