Thoraxtræning

Vi gentager de seneste års tilbud til alle klubmedlemmer, som gerne vil træne Thorax, om helt gratis at kunne benytte vore Thorax-trainere. Kom og træn lige når det passer dig.

Du kan også deltage i vores fælles Thoraxtræning hver tirsdag fra kl. 19:00 – 20:00. Første gang tirsdag den 2. november 2021.

Thoraxtræningen vil være tilrettelagt som cirkeltræning, hvor man på skift træner Thorax hhv. laver øvelser på måtte, med bolde, vægte mv.

Det hele foregår i klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48 i Højberg.

Thoraxtrainerne står på 1. sal i klubhuset, som også bruges til andre aktiviteter, møder mv., så maskinerne kan kun benyttes i perioder, hvor lokalet i øvrigt er ledigt.
Tjek derfor lige i Reservasionskalenderen, at 1.salen er ledig, inden du tager ud for at træne selv.
Reservationskalenderen finder du på www.supersaas.dk/schedule/Grumstolen/Grumstolen
eller i menuen Administration/Grumstolen nederst på hjemmesiden www.aarhusskiklub.dk.

Se optagelse fra Thoraxtræning i Aarhus Skiklub på
www.youtube.com/watch?v=Ok9TsZ_qtP4&feature=youtu.be.

SØNDAGSRUL ved KALØVIG den 24. oktober

☀️ Vi tager på fællestur til Kaløvig, hvor der vil være mulighed for at stå på de lækre cykelstier i området. Derudover tager vi klubbens skovrulleski med, så der er mulighed for at prøve dem på en tur i skoven.

📌 Vi mødes på Grumstolen 09:30 og kører sammen derfra. Herfra er der også mulighed for at låne skøjtestøvler hvis man skal ud på skovrulleskiene.

📅 24. oktober 09:30

Hvis man har spørgsmål, kan man kontakte Heinz der er turleder.

Tur til Birkebeinerrennet 2022

Ta’ med Aarhus Skiklub til Birkebeinerrennet!
54 km’s skifest over det norske højfjeld, som både er alletiders skioplevelse og træningsmål!

Tidspunkt: weekenden 18.-20. marts 2022

Sted: Lillehammer/omegn, Norge

Pris: 3.975 kr., som dækker både startnummer, transport t/r med bus og færge, overnatning og måltider.

Tilmelding og evt. spørgsmål til: birken@aarhusskiklub.dk

Læs meget mere her: https://bit.ly/3hnFRSU

Kan være et billede af 1 person, står, natur og løber på ski

Generalforsamling 2021 i Aarhus Skiklub – Onsdag 17. november kl. 19.00

Kære alle medlemmer i Aarhus Skiklub.

I henhold til vores vedtægter sendes hermed varsko på vores årlige generalforsamling,
Efter lang tid med Covid19 restriktioner og en virtuel generalforsamling sidste år, kan vi nu igen mødes når blot vi alle overholder almindelige regler om hygiejne mv.
Så derfor holdes Generalforsamlingen i vores klubhus “Grumstolen”, onsdag den 17. november kl. 19.00 – max. 21.30
Forslag til behandling skal sendes til bestyrelsen senest 2 uger før mødet
vi håber at se mange af jer
pva bestyrelsen
Søren Qvist, formand

Skiskydning

🏹De næste to torsdage står den på rulleskiskydning med IR-rifler.

📆9/9 har vi fokus på det tekniske i skydningen og arbejder med puls på skiene

📆16/9 sætter vi de to ting sammen og træner skiskydningskonkurrence

🏆Det hele kulminerer lørdag den 18/9, hvor der er rulleskiskydningskonkurrence i Faaborg, hvor man skyder med rigtige rifler og faldmål. Tilmelding og info her:

Kongevejsløbet – DM Langrend og seedning til Vasaloppet

⛷ Kom med på klubtur til DM i rulleski, der er flere forskellige distancer i både fri og klassisk. Den lange distance fungerer samtidig som seedningsløb til Vasaloppet, så det er også en mulighed for at sikre sig en god startplads der.

🏆 Aarhus Skiklub betaler startgebyr for alle klubmedlemmer der stiller op til DM/FM, skriv til Victor på kasserer@aarhusskiklub.dk for at få refunderet beløbet, efter du har betalt.📆 Søndag den 12. september klokken 12:00

🎯 Tilmelding på https://my.raceresult.com/174557/

📍 Holte, Rudegård station. Vi arrangerer fællestransport, skriv til Søren på soren@aarhusskiklub.dk hvis du vil med.

Kursus i skøjteteknik på rulleski

Aarhus Skiklub inviterer til kursus i skøjteteknik på rulleski med opstart onsdag den 1. september 2021.

Kurset er åbent for alle såvel nybegyndere som øvede. Undervisningen vil blive niveauopdelt.

Det er gratis at deltage på kurset så længe du er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund.

Skøjte-teknik på rulleski

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 onsdage, hvor vi når igennem de forskellige skøjteteknikker:

1. lektiononsdag 1. september kl. 17.30Totakts skøjt
2. lektiononsdag 8. september kl. 17.30Ettakts skøjt
3. lektiononsdag 15. september kl. 17.30Padling
4. lektiononsdag 22. september kl. 17.30Power skating

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg

Udstyr
Du kan låne skøjteudstyr under hele kurset.

Medbring selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og handsker.

Send en mail til victor@aarhusskiklub.dk hvor du oplyser:

• Om du vil låne udstyr. Angiv skostørrelse hvis du vil låne støvler
  • Hvilken skiklub du er medlem af
  • E-mail vi må kontakte dig på

For yderligere oplysninger om selve kurset kontakt vores instruktør Kaj på mail kaj@aarhusskiklub.dk eller telefon 24 44 40 29.