UGE 7 TUR nr. 2 til Østrig er åbnet for tilmeldinger.

Turen er en 90-mands oplevelses-tur, hvor vi kommer til at stå på ski i flere forskellige ski-sports områder, med base i Zell am See:

Det kan f.eks. være: Zell am See, Kitzsteinhorn gletcheren (med gode off-pist muligheder udenfor undervisningen), Kaprun, Saalbach-Hinterglem, Leogang, Maria Alm, Lofer og nok også en tur over til Fiberbrunn, hvor De Danske Mesterskaber i Free-ride foregår samme uge.

HURTIG TILMELDING i år, da der kun er omkring 30 pladser ud af 90 pladser tilbage.

Læs alt om turen her: http://aarhusskiklub.dk/uge-7-tur-til-ostrig-tur-nr-2-safari-familie-og-voksen-tur/

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.