Træningstur til Trysil uge 50, Langrend

På langrendsski i uge 50, hel uge eller kortere ophold? I samarbejde med alpinafdelingen i Aarhus Skiklub, har vi i langrendsafdeling koblet os på deres arrangement.

For os langrendsudøvere er prisen 750 dkr/døgn og overnatning, og ellers som oplysninger udefra alpinafdelings arrangement.

Herudover foregår træning/skiløb på “Trysilfjellet Arena”, på en 6,5 km langrends- løjpe både til klassisk og skøjt. Løjpen ligger ca. 500m fra vores hytter/lejligheder, og åbner allerede sidst i oktober!

For at køre herpå er prisen 100 nkr/dag, fordelt over 2 træningspas a’ 2 timer i åbningstiden fra kl. 8 – 17. Træningstider skal reserveres på forhånd på crosscountry@trysil.com. I uge 50, har jeg fået oplyst at der ikke er så meget run på!

For mere information om overnatning og rejse se under “Alpinture 2020 – 2021 Uge 50” på hjemmesiden, aarhusskiklub.dk: Uge 50: Alpintur-junior-træningstur-til-Trysil-uge-50(2020) – Læs oplægget grundig igennem!

For mere information omkring langrendsdelen, kontakt Heinz Hansen tlf 61609684, e-mail: heinzlhansen@yahoo.dk