Træn-dig-selv/Instruktørkursus i Aarhus Skiklub den 10. oktober

Så er der mulighed for at blive dygtigere på rulleski og få indblik i en række øvelser, der skaber forudsætningerne for at blive en god (rulle)skiløber.

Mads Berthelsen, der er landholdsløber og uddannet instruktør i Sverige, kommer og deler ud af sin viden og erfaring med undervisning i rulleski. Formålet er, at flere medlemmer kan hjælpe som instruktør på klubbens begynderhold. Men kursets indhold er også en god vej til at blive klogere på teknik og øvelser, der kan hjælpe en til at blive bedre på rulleski. Vi opfordrer derfor alle medlemmer der kunne være interesseret til at deltage. Man forpligter sig ikke til efterfølgende at være instruktør.

Dagen starter klokken 9 og slutter klokken 16, og man skal selv medbringe frokost. På programmet er der indendørsteori, men den primære aktivitet vil være øvelser i praksis.

Alle coronaregler overholdes og der er maks. plads til 10 deltagere, som fordeles efter først-til-mølle princippet.

Vi forbeholder os ret til at aflyse såfremt der er mindre end fem tilmeldte.

Tilmelding sker til kasserer@aarhusskiklub.dk