Thoraxtræning

Hver tirsdag kan du deltage i thorax-træning i Aarhus Skiklub

Træningen foregår som cirkeltræning, hvor vi skiftevis træner på thorax-trainerne og laver styrkeøvelser på en måtte.Vores dygtige instruktør Kaj tilrettelægger træningerne og sørge for at give en introduktion til, hvordan thorax-trainerne bruges.

Vi opfordrer alle til at medbringe:
– Træningshandsker til brug under hele træningen
– Trænings-/yogamåtte
– Håndklæde
Har man ikke egen træningsmåtte, kan man låne (man benytter den samme måtte gennem hele træningen og efterfølgende skal måtten sprittes af)
Skistave og træningsredskaber afsprittes efter brug.

Hvad er en thorax trainer?
En thorax trainer er en indendørs “ski-simulerings-maskine”. Med to skistave monteret på nogle kabler, kan vi imitere de skiteknikker vi benytter på langrend og rulleski.

Hvorfor thorax?
Udover at vi kan træne skiteknik er det også en enormt effektiv træning for for hele kroppen. På thorax traineren træner du både kondition, udholdenhed og styrke – især i coren. Så hvad end du vil forbedre din skiteknik, øge din kondition og styrke eller det hele er thorax traineren din bedste ven.

Hver tirsdag kl. 19-20
Klubhuset på Grumstolsvej 48, Højbjerg (1. sal)Træningen tilrettelægges i henhold til de aktuelle corona-restriktioner mht. afstand, afspritning mv.