Sommer skicamp for unge skiløbere i alderen 7-26 år

Uge 27, 4.-10. juli 2021

Skiklubberne under AKD (Alpint Kraftcenter Danmark) er gået sammen om at arrangere en Sommer Camp, der er målrettet unge og erfarne skiløbere i alderen 7 til 26 år, som er interesseret i at komme på en uges intensiv træningstur med fokus på teknik, port træning, freestyle og socialt samvær på tværs af alder og klub.

obs. find link til download af hele turbeskrivelsen i bunden

Sommer skicamp Aarhus Skiklub

Skiteam løberne (7-12år) og Race/Youth Team løberne (op til 26 år) rejser sammen på denne Camp og undervisning og sociale aktiviteter vil både være både opdelt men også foregå på tværs af grupperne.

Campen giver mulighed for at løbere over 12 år kan tage af sted på egen hånd. Det er et krav at løberne kan tage vare på sig selv, er rejsevante og at det på forhånd er aftalt med turlederne.

Vi har skitræning mandag til og med lørdag, og om eftermiddagen vil der blive arrangeret forskellige former for socialt samvær. Det kan være fodboldkamp på den lokale skoles idrætsbane, en svømmetur i den iskolde Hadangerfjord, trampolin og volleyball på vores Pensionat – alt afhængig af vejr og energi.

Udrejse
Den 4. juli (søndag eftermiddag) fra Danmark med ankomst til Norge mandag morgen. Ved ankomst mandag vil der være morgenmad og omklædning, hvorefter vi kører op til Folgefonna Gletcheren. Vi vender tilbage omkring opsamling af bagage fra Jylland og tidspunkt for afrejse fra Holte station.

Hjemrejse
Vi kører fra Norge lørdag aften den 10. juli ca. kl. 18.00 og regner med at spise aftensmad inden afgang. På turen hjemad vil vi holde pauser på samme måde som på udrejsen og vi forventer at være i Danmark ved frokosttid.

Tilmelding og kontaktpersoner
Ved tilmelding betales et depositum 1.500,-
Medio maj vurderer vi om turen kan gennemføres og giver straks besked, hvorefter restbetalingen forfalder. Depositum bliver naturligvis tilbagebetalt såfremt turen aflyses.

Tag endelig fat i Aarhus-turleder Jakob Gram, hvis du har spørgsmål eller påtænker at sende dine børn (over 12 år) afsted alene.

Jakob Gram Carlsen jgc@dadlnet.dk – tlf: 41412321

DOWNLOAD TURBESKRIVELSEN HER:

I dokumentet finder du al nødvendig information om bolig, transport, pris og forsikring. Ved yderligere spørgsmål kontakt turleder Jacob Gram på ovenstående mail eller telefon