Så er der kommet godt gang i skigymnastikken.

Sidste tirsdag mødte 10 medlemmer op til gymnastikken, og vi aften var vi 15. Så hvad kan det ikke blive til, hvis udviklingen fortsætter sådan de næste ca. 20 uger, som denne sæsons skigymnastik varer. Og hvorfor skulle det ikke det – med uddannede og dygtige trænere fra Idrætshøjskolen og faciliter, Århus Gymnastik- og trampolincenters nye hal motorikhallen, som er helt i top. Her er der rige muligheder for at lave et varieret forløb med styrke-, koordinations-, balanceøvelser mv., og det forstår trænerne at udnytte til fulde. Det er et tilbud man som skiklubmedlem ikke bør gå glip af.

Så mød op til skigymnastikken næste tirsdag, og oplev det på egen krop. Det kan helt sikkert også mærkes dagen efter; men det er jo bare tegn på at det har haft sin rette virkning.
Se billeder fra dagens skigymnastik her, og læs nærmere om skigymnastikken her.