Sæson-afslutning for Alpin i SkiArena på mandag d. 28/3

Da det kun (for børnene) er Raceteamet der har brug for træning op til DM, bliver træningen kl. 18-20 (alle børn er dog velkommen).

Voksne kl. 20-22.

Jeg har brug for tilmelding til mad. Send mail til faber@aarhusskiklub.dk

Jeg har forespurgt The Dinner, om vi – ligesom sidste år – istedet kan få en Ski-menu (burger, fritter, saftevand) til 79,-.

Skriv om dette ønskes i tilmeldingen i stedet for dagens ret. Vi skal dog være minimum 10 for at få dagens ret (lasagne).

Jeg forventer, at vi spiser 17.15-30 tiden inden træning.

Sidste frist imorgen kl. 12.00.

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.