Træning

Herunder kan du se vores ugentlige træninger for rulleski:

Torsdagstræning
Tid: torsdag kl 17.30-19.30 (hele året)
Sted: Parkeringspladsen på Lyseng Allé
Til træningen træner vi skiteknik og balance. Træningen består både af enkelte øvelser og mindre ture, med fokus på bestemte skiteknikker.
Træningen tilrettelægges, så både let øvede og øvede kan være med og får udfordring.
Er du nybegynder på rulleski anbefaler vi, at du først deltager på et af vores introhold i rulleski. Nye introhold bliver slået op her på hjemmesiden og på vores Facebookside: https://www.facebook.com/AarhusSkiklub

Søndags-rul
Tid: søndag kl. 10.00 (hele året)
Mødested: Klubhuset, Grumstolsvej 48
Om søndagen ruller vi en tur, hvor hyggen og det gode selskab er i fokus.
Turens længde og varighed bestemmes af de fremmødte.

Thorax-træning
Tid: Tirsdag kl. 19.00-20.00 (oktober-påske)
Sted: 1. sal i klubhuset, Grumstolsvej 48
Træningen foregår som cirkeltræning, hvor vi skiftevis træner på ThoraxTrainer og laver styrkeøvelser på måtte.
På en ThoraxTrainer træner du både kondition, styrke, udholdenhed og skiteknik – derfor er det super god træning i sig selv og et godt supplement til dit skiløb.