Rulleskitræning for begyndere – onsdagsrul

Vi starter nu op med et træningsforløb for begyndere på rulleski – onsdagsrul. Træningsforløbet strækker sig over 6 onsdage i perioden 4. september – 9. oktober 2013. Alle dage fra kl. 18.30 – 20.30. Mødested: Klubhuset, Grumstolsvej 48 i Højbjerg.

Ved rulleskitræningen vil vi fokusere på indlæring af de forskellige teknikker inden for klassisk langrend/rulleskiløb – diagonalgang, dobbelt stavtag med og uden fraspark, nedkørselsteknik, svingteknik, bremseteknik mv.

Som grundlag herfor vil vi arbejde med forskellige øvelser i forhold til balance, vægtoverføring, bevægelseskoordinering mv., så alle bliver fortrolige med rulleskiene, inden vi går videre med den mere tekniske del af indlæringen.

Træningen forestås af uddannede instruktører.

Vi har rulleskiudstyr for udlån til begyndere. Så er du interesseret i at prøve kræfter med rulleskiløb, er det bare med at møde op og være med.

Og så er det rigtig god motion!