Rulleskitræning i vinterhalvåret

Så starter vi op med vinterhalvårets rulleskitræning med tilbud om træning to gange ugentlig – torsdag og søndag – som nærmere beskrevet herunder:

Torsdagsrul
Hver torsdag kl. 19.00 – 21.00. Første gang den 24. oktober.
Mødested: Klubhuset, Grumstolsvej 48 i Højbjerg.

Til torsdagsrul træner vi teknik og interval.
Første del – tekniktræningen – laves så vidt muligt i grupper opdelt efter niveau, så alle såvel begyndere som øvede får maksimal udbytte af træningen.
Sidste del – intervaltræningen – kan typisk være forskellige former for bakketræning.
Træningen forestås af uddannede instruktører.

Vi har rulleskiudstyr for udlån til begyndere. Så er du interesseret i at prøve kræfter med rulleskiløb, er det bare med at møde op til en af vore træninger.

Medbring gerne selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og et par langrendshandsker eller evt. arbejdshandsker, hvis du har det.

Vi træner på offentlig vej efter mørkets frembrud, så:
Husk pandelampe, rød baglygte og refleksvest.

Søndagsrul

Hver søndag fra kl. 10.00. Første gang den 27. oktober.
Mødested: Klubhuset, Grumstolsvej 48 i Højbjerg.

Til søndagsrul  træner vi længere distancer – kondition – evt. som fortræning til et af vinterens mange langrendsløb som f.eks. Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Arctic Circle Race, Border to Border, DM i langrend mv.

Og så er det rigtig god motion!