Rulleskitræning – indlæring og teknik – langtur

Vi starter nu op med et ugentligt træningstilbud for rulleskiinteresserede, som primært er lagt an på indlæring og teknik.
Træningen er for såvel begyndere som mere øvede og evt. også både klassisk og skøjt afhængig af interesse.

En træningssession vil typisk bestå af:
1. Opvarmningsøvelser/leg
2. Instruktion og tekniktræning
3. Rulletur (3 – 5 km, øvede evt. længere) for at afprøve teknikken.
Samlet træningstid ca. 2 timer.

Indlærings-/tekniktræningen kommer i september måned til at koncentrere sig om klassisk teknik og foregår onsdage fra kl. 17.00 – første gang onsdag den 1. september.
Øvrige datoer, mødested mv. se Aktivitetskalender.

For begyndere er der mulighed for at låne rullekisudstyr på stedet; men vær opmærksom på at skiklubben kun råder over et begrænset antal sæt af rulleskiudstyr, så vi kan ikke garantere at der er udstyr til alle interesserede første gang man møder op.
Medbring gerne selv en cykelhjelm, knæbeskyttere, (langrends)handsker. Og skulle du tilfældigvis have et par langrendsstøvler med NNN-bindinger, som er det bindingssystem vore rulleski er monteret med, må du meget gerne medbringe disse.

Lidt længere hen på sæsonen vil vi supplere med tilbud om længere træningsture for interesserede, som vil træne til f.eks. Vasaloppet – vores traditionelle søndagstræning kl. 10.00 fra klubhuset på Grumstolsvej, som vi plejer at starte op lige efter efterårsferien.