Rulleskitræning i vinterhalvåret

Husk at vi på søndag kl. 10.00 starter op med vores traditionelle vinter-søndags-rulleskitræning fra klubhuset på Grumstolsvej 48.
Vi håber, at ikke blot de “gamle og garvede”, som gerne vil ud på længere træningsture, men at også de “yngre og håbefulde” med knap så mange rulle-km i benene, vil møde op til disse søndags-rullesskitræninger, så vi også kan få etableret træningsgrupper på forskellige niveauer.

Vi forsøger desuden nu også at starte op med rulleskitræning hver onsdag kl. 19.00 fra klubhuset – første gang den førstkommende onsdag.
Onsdagstræningen kommer til at foregå på offentlige stier og veje, som er oplyste; men af sikkerhedshensyn kræves, at alle bærer refleksvest og lys for (pandelampe eller cykellygte monteret på hjelm) og bag (f.eks. cykelbaglygte monteret i bælte).

Onsdagstræningen vil i højere grad end søndagstræningen være langt an på indlæring og tekniktræning. Begge træninger er for såvel begyndere som øvede.

For begyndere er der mulighed for at låne rullekisudstyr; men vær opmærksom på at skiklubben kun råder over et begrænset antal sæt af rulleskiudstyr, så vi kan ikke garantere, at der er udstyr til alle interesserede første gang man møder op.
Medbring gerne selv en cykelhjelm, knæbeskyttere, (langrends)handsker. Og skulle du tilfældigvis have et par langrendsstøvler med NNN-bindinger, som er det bindingssystem vore rulleski er monteret med, må du meget gerne medbringe disse.

Til de nye: I klubhuset er det gode omklædnings- og badefaciliteter og mulighed for en tur i saunaen efter træningen.