Rulleskiaktiviteter

I Århus Skiklub har du mulighed for at dyrke rulleskiløb og få instruktion/tekniktræning af erfarne/uddannede instruktører.

Vi har ugentlig fælles rulleskitræning.

Rulleskiløb kan dyrkes som en selvstændig idræt med mulighed for at deltage i forskellige rulleskiløb/-cup, som afholdes i løbet af året, f.eks. VestCup, DM i rulleski.

Rulleskiløb dyrkes også af mange som træning til langrend/deltagelse i et langrendsløb, som f.eks. Vasaloppet, Birkebeineren, Arctic Circle Race, DM i langrend.

Rulleskiløb kan endvidere anbefales som alternativ træning for aktive inden for andre indrætsgrene – f.eks. løbere – med overbelastningsskader, idet rulleskiløb er meget skånsom for kroppen og samtidig en af de mest alsidige former for kontitionstræning, der findes.

Er du interesseret i at høre nærmere om rulleskiløb generelt og/eller rulleskiaktiviteterne i Århus Skiklub, er du meget velkommen til at kontakte os herom.
Du er også meget velkommen til blot at møde op til en af vore fælles rulleskitræninger for at prøve at være med. Se Aktivitetskalenderen i højre spalte vedr. aktuelle træningstider.

5 tanker om "Rulleskiaktiviteter"

1. Hej – jeg er nystartet på rulleski og vil gerne have input for ruter hvor der ikke er så mange biler. Er klar over Brabrandsøen er en mulighed med hvad med området nord for Århus?

2. Hej

Jeg er nystartet rulleskiløber; eller det vil sige, at jeg har øvet mig lidt, men aldrig fået undervisning, og jeg kan se, at I tidligere har haft begynderkurser i rulleski, sidst med start i januar. Hvornår kan det tænkes, at I laver det næste, for jeg har meldt mig til Coast2Coast fra Skallerup til Frederikshavn her til juni, og jeg ville gerne være lidt mere opdateret inden 🙂

Lone Vølund

3. Hej Lone
    Vi påtænker at starte et nyt hold rulleski for begyndere medio maj, hvis der er tilstrækkelig interesse for det . Nærmere info kommer her på siden.

Kaj Jensen