Rulleski for begyndere – hold 3

Aarhus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart søndag den 03. januar 2016.
Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 søndage, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de forskellige teknikker som følger:

1. lektion, den 03. jan.:                   Begynderøvelser, balance, frasparksteknik
2. lektion, den 10 jan. 17. jan.:       Dobbelt stavtag og stavtag med fraspark
3. lektion, den 17 jan. 24. jan.:       Diagonalgang
4. lektion, den 24. jan 14 febr..:      Nedkørselsteknik, svingteknik, bremseteknik

Alle dage fra kl. 14:00 – 16:00.

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg.

Deltagelse i “Rulleski for begyndere” er åben for ikke-klubmedlemmer til den første træning.  Deltagelse de efterfølgende gange kræver klubmedlemsskab.
Klik ind på aktiviteten på aktivitetskalenderen i højre spalte for tilmelding.

Vi har rulleskiudstyr for udlån til begyndere. Så er du interesseret i at prøve kræfter med rulleskiløb, er det bare med at møde op. Som nybegynder kræver det, at man deltager fra 1. lektion.

Medbring gerne selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og et par langrendshandsker eller evt. arbejdshandsker, hvis du har det.

Og så er det rigtig god motion!

En tanke om "Rulleski for begyndere – hold 3"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub