Rulleski for begyndere

Aarhus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart torsdag d. 5 april 2018 kl 19.00

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 søndage, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de forskellige klassiske teknikker som følger:

1. lektion, den 5 april kl 19.00:               Begynderøvelser, balance, frasparksteknik
2. lektion, den 12 april kl 19.00:             Dobbelt stavtag og stavtag med fraspark
3. lektion, den 19 april kl 19.00              Diagonalgang, bremseteknik
4. lektion, den 26 april kl 19.00              Nedkørselsteknik, svingteknik, bremseteknik

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg.

Deltagelse i “Rulleski for begyndere” er åben for alle – også ikke-klubmedlemmer – til den første træning. Deltagelse de efterfølgende gange kræver klubmedlemsskab.

Tilmelding: Klik ind på aktiviteten “Rulleski for begyndere” 5. april i aktivitetskalenderen i højre spalte.

Vi har rulleski-udstyr for udlån til begyndere. Så er du interesseret i at prøve kræfter med rulleskiløb, er det bare med at møde op. Som nybegynder kræver det, at man deltager fra 1. lektion.

Medbring gerne selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og et par langrendshandsker eller evt. arbejdshandsker, hvis du har det.
Vi anbefaler desuden, at du til den første lektion også medbringer albue- og håndledsbeskyttere.

Og så er det rigtig god motion!

For yderligere information kontakt Søren Qvist   soren@aarhusskiklub.dk tel 2162 5488