Rulleski for begyndere

Aarhus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart søndag d. 29 oktober kl. 14.00

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 søndage, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de forskellige klassiske teknikker som følger:

1. lektion, den 29. okt. kl 14.00:         Begynderøvelser, balance, frasparksteknik
2. lektion, den 5. nov. kl 14.00:             Dobbelt stavtag og stavtag med fraspark
3. lektion, den 12 nov. kl 14.00              Diagonalgang, bremseteknik
4. lektion, den 19 nov. kl. 14.00           Nedkørselsteknik, svingteknik, bremseteknik

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg.

Deltagelse i “Rulleski for begyndere” er åben for alle – også ikke-klubmedlemmer – til den første træning. Deltagelse de efterfølgende gange kræver klubmedlemsskab.

Klik ind på aktiviteten “Rulleski for begyndere” i aktivitetskalenderen i højre spalte for tilmelding til de enkelte kursus-dage.

Vi har rulleski-udstyr for udlån til begyndere. Så er du interesseret i at prøve kræfter med rulleskiløb, er det bare med at møde op. Som nybegynder kræver det, at man deltager fra 1. lektion.

Medbring gerne selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og et par langrendshandsker eller evt. arbejdshandsker, hvis du har det.
Vi anbefaler desuden, at du til den første lektion også medbringer albue- og håndledsbeskyttere.

Og så er det rigtig god motion!

For yderligere information kontakt Kaj Jensen: kaj@aarhusskiklub.dk 24 44 40 29.