Lillehammer Skiklub på træningslejr i Aarhus

Lillehammer Skiklubs eliteteam af langrendsløbere kommer på træningslejr til Aarhus i perioden fra den 10. – 17. oktober.
5 af eliteteamets 8 langrendsløbere deltager i træningslejren i Aarhus.

Her får du mulighed for at opleve nogle af de rigtig dygtige langrendsløbere i aktion under træning. Det kommer formentlig til at foregå på nogle af de veje, hvor vi selv plejer at træne på rulleski, idet vi har lovet at lave forslag til egnede ruter, som de kan bruge på deres træningspas. De skal selvfølgelig prøve vores Pederstrup-rute og formentlig også Hov-ruten.

Er det ikke ret fedt, at vi kan trække norske elite-langrendsløbere til Aarhus for at træne på rulleski.
Så her har I byens nye slogan:

Aarhus – Nordens rulleskimekka

2 tanker om "Lillehammer Skiklub på træningslejr i Aarhus"

1. Hej Kai
    Bliver der meldt noget ud om, hvor og hvornår de træner? For dem gad jeg da god se.
    Vh. Claus Buur

2. Hej Claus
    Ja, jeg vil forsøge at orientere herom på hjemmesiden, hvis altså jeg kan få nordmændene til at melde noget ud.