Lån/leje af rulleskiudstyr

For begyndere er det muligt at låne rulleskiudstyr af skiklubben til træning de første 4 gange.

Herefter betales en leje på kr. 25 pr. gang, hvis man fortsat ønsker at bruge skiklubbens rulleskiudstyr. Beløbet kan betales direkte ved bankoverførsel til skiklubbens konto reg.nr. 1551 kontonr. 0006695892. Husk at angive i tekstfelt til modtager “Leje af rulleskiudstyr”. Betaling kan evt. ske månedsvis bagud.

Medbring gerne selv en cykelhjelm, knæbeskyttere, (langrends)handsker. Og skulle du tilfældigvis have et par langrendsstøvler med NNN-bindinger, som er det bindingssystem vore rulleski er monteret med, må du meget gerne medbringe disse.

Skiklubbens rulleskiudstyr må ikke lånes med hjem; men skal afleveres i klubhuset efter endt træning, så det er til rådighed for klubbens øvrige medlemmer.