Rulleski aktivitet igen muligt:

DIF har 20. april åbnet op for udendørs idræts aktiviteter hvor det er muligt samtidig med at regler for afstand, antal deltagere i en gruppe mv. overholdes.

Aarhus Skiklub starter på den baggrund op med Rulleski aktivitet:
Torsdags teknik træning fra torsdag den 23. april kl. 17.30.
Vi mødes omklædt på P-pladsen ved Skat/Amtsgården. Bliver vi flere end 10 personer fordeler vi os på de 2 P-pladser og/eller stisystemet. Skal folk låne udstyr skal det aftales individuelt.
Søndags rul fra søndag den 26. april kl. 10.00

endvidere planlægger vi intro hold på rulleski med start midt i maj!

og OBS: Klubhuset på Grumstolen er fortsat lukket

se mere om DIFs anbefalinger/restriktioner her:https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prm-dif-tilpasser-anbefalinger-om-udendorsidraet?publisherId=1874227&releaseId=13592071