Meget velbesøgt rulleskiaktivitet i Hasle Bakker

Mange lagde vejen forbi Hasle Bakker for at deltage i dagens rulleskiaktivitet.
Så de 14 par rulleski, som vi havde skaffet til udlån, kom hurtigt ud at rulle, og på et tidspunkt opstod der endda kø/ventetid for at låne rulleski.
Det vurderes, at der i alt har deltaget 25 – 30 i dagens rulleskiaktivitet – et virkelig flot fremmøde på en dag med truende regnskyer og vådt føre.
 
Og dejligt at opleve den brede interesse for rulleskiaktiviteteten – med deltagere i alle aldre fra børn til voksne (også nogen lidt op i årene), fra nybegynderen til den rutinerede og sågar en ung “professionel” langrendsløber fra Estland, som har trænet med de helt store inden for langrend og er flere gange estisk ungdomsmester.
 
Det blev til et par fornøjelige timer på rulleskiene. Alle tog det med godt humør og gåpåmod – også de yngste – selv om stavene måske var lidt lange og skistøvlerne et nummer eller to for store.
Vi skal nok forsøge at skaffe stave i børnelængde til næste gang og også flere skistøvler i børnestørrelser samt et enkelt par i str. 46, så er også er støvler til én med meget stor “levefod”.
 
Se flere billeder fra dagens aktivitet her.
 
Vi glæder os til at se endnu flere til den kommende rulleskiaktivitet i Hasle Bakker onsdag, den 22. sept. kl. 17.00. Nærmere info se her.

Skriv et svar