Tilmelding til Vasaloppet 2017

Så åbner den danske tilmelding til Vasaloppet 2017!

Mere præcist så sker det fra torsdag den 14. april 2016 klokken 12.00 via denne hjemmeside.

I den svenske tilmelding for en lille måned siden, nåede over 37.000 personer at tilmelde sig et løbene i Vasaloppets Vintervecka 2017 alene i løbet af den første dag!

I denne omgang har Danmarks Skiforbund fået stillet 500 pladser til Vasaloppet 2017 til rådighed for danske skiløbere. Eneste krav for at kunne bruge denne unikke mulighed er, at man er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund.

Læs indbydelsen inden
Inden du går i gang med at tilmelde dig, så kan du med fordel læse den officielle indbydelse. Den finder du også på tilmeldingssiden.

Hvis du ikke allerede har opdateret din danske Vasaløber-profil, så er det oplagt at få gjort det. På den måde sikrer du, at du altid får de mest aktuelle og relevante informationer tilsendt omkring deltagelse i Vasaloppet og andre langdistanceløb på langrend. Her kan du også markere, hvis du ikke skal deltage i Vasaloppet 2017.

Følg med på Facebook
Hvis du har en profil på Facebook, så er du meget velkommen til at følge med på Facebook-siden ’De Danske Vasaløbere’. Her vil du løbende kunne få information og tips omkring dansk Vasaløbs-deltagelse.

Med venlig hilsen,

Gert Olsen