Thoraxtræning

Vi gentager de seneste års tilbud til alle klubmedlemmer, som gerne vil træne Thorax, om helt gratis at kunne benytte vore Thorax-trainere. Kom og træn lige når det passer dig.

Du kan også deltage i vores fælles Thoraxtræning hver onsdag fra kl. 19:00 – 20:00. Første gang onsdag den 25. oktober 2017.

Thoraxtræningen vil være tilrettelagt som cirkeltræning, hvor man på skift træner Thorax hhv. laver øvelser på måtte, med bolde, vægte mv.

Det hele foregår i klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48 i Højberg.

Thoraxtrainerne står på 1. sal i klubhuset, som også bruges til andre aktiviteter, møder mv., så maskinerne kan kun benyttes i perioder, hvor lokalet i øvrigt er ledigt.
Tjek derfor lige i Reservasionskalenderen, at 1.salen er ledig, inden du tager ud for at træne selv.
Reservationskalenderen finder du på www.supersaas.dk/schedule/Grumstolen/Grumstolen
eller i menuen Administration/Grumstolen nederst på hjemmesiden www.aarhusskiklub.dk.

Se optagelse fra Thoraxtræning i Aarhus Skiklub på
www.youtube.com/watch?v=Ok9TsZ_qtP4&feature=youtu.be.