Så er det tid til at tilmelde dig Vasaloppet 2016

I morgen tirsdag den 21. april klokken 12:00 åbner den danske tilmelding til Vasaloppet 2016 gennem Danmarks Skiforbund!

Du finder tilmeldingslinket her!
(Men tilmeldingsmodulet bliver først aktiveret tirsdag klokken 12:00!)

I den åbne svenske tilmelding tog det i år kun 83 sekunder før alt var udsolgt!
Her lykkedes det dog små 200 danskere at sikre sig et startnummer.

På tirsdag er der 600 startnumre til salg til danske skiløbere, som er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Og med dem i spil er det Danmarks Skiforbunds mål, at vi igen i 2016 bliver 3. største nation (efter Sverige og Norge) målt på antal deltagere!

Læs indbydelsen.
Inden du går i gang med at tilmelde dig, så kan du med fordel læse den officielle indbydelse, som du finder på den nye hjemmeside Langrendsløb.dk…

Ny hjemmeside
www.langrendsløb.dk kan du finde information om Vasaloppet, Birkebeineren og andre langløb.  Køb og salg af startnumre. Løbernes egne beretninger fra diverse langløb og meget mere.

Rigtig god sommer!

De bedste skihilsner,