Langrendsaktiviteter

I Århus Skiklub er vi en gruppe aktive langrendsløbere som træner sammen i efterårs- og vintermånederne.
Træningen består primært af rulleskiløb og Thoraxtræning; men er der sne i Danmark finder vi selvfølgelig langrendsskiene frem og tager på Golfbanen i Skåde eller til True Skov, hvor der er et godt langrendsterræn.

Er forholdene til det, arrangerer vi også fælles ture til f.eks. Rold Skov , hvor Skov- og Naturstyrelsen vedligeholder en langrendsløjpe og trækker spor så snart sneen er der.

Desuden deltager vi i langrendsløb i udlandet, som f.eks. Vasaloppet, Birkebeinerrennet, Arctic Circle Race, DM i langrend.
Se også under Langrend/Udenlandske langrendsløb.

Er du interesseret i at høre nærmere om langrendsaktiviteterne i Århus Skiklub, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede herom.

Kaj Jensen
Mail kaj@aarhusskiklub.dk