Infomøde om Vasaloppet og Birkebeinerrennet

Aarhus Skiklub afholder infomøde om Vasaloppet og Birkebeinerrennet  torsdag den 23. februar 2017 fra kl. 19:00 til 21:00  i klubhuset Grumstolsvej 48 i Højbjerg.

Alle klubmedlemmer, som er interesserede i at høre nærmere om i Vasaloppet og/eller Birkebeinerrennet er velkomne til at deltage i mødet.

På mødet vil vi snakke opladning til Vasaloppet og Birkebeinerrennet, hvad skal man spise, drikke før og under løbet, smøring af ski, påklædning, skiftetøj til efter løbet, overtrækstøj inden start, selve løbet, omklædning og spisning efter løbet og meget mere.

Mød op og få besvaret dine spørgsmål vedrørende Vasaloppet og/eller Birkebeinerrennet og få en snak med nogle af de øvrige langløbere fra skiklubben inden det går løs.