Border to Border 2013

Vi er to medlemmer af Aarhus Skiklub, der har tilmeldt os skiløbet Border to Border fra 9. – 15. marts 2013 med afrejse fra Århus tidligt fredag den 8. marts og hjemkomst sent lørdag den 16. marts. (dvs. vi er tilmeldt det løb der hedder RR3)

Border to Border er et langrendsløb på 440 km over 7 dage med dagsdistancer fra 44 til 78 km. Det starter ved den russiske grænse og følger polarcirklen til den svenske grænse, hvor det afsluttes i byen Torneo. Det er et løb uden tidtagning.

Der er transport af al bagage undervejs, meget fin service og forplejning både før, under og efter skiløbet. Der er mulighed for at afkorte dagsetaperne, så de passer til kræfter og formåen.

I 2007 var vi en flok på 8 fra skiklubben plus 4 venner fra Grønland der deltog, og det kunne være sjovt, hvis vi også denne gang kunne blive en dansk ”delegation”.

I nedenstående link kan I læse mere om løbet. Hvis der er interesse for det, mødes vi gerne med interesserede i klubhuset for at fortælle mere om Border to Border. Kontakt os på mail eller mobil snarest.

Bedste hilsener fra Peter Aabo og Karen Thagaard
karen.thagaard@mail.dk