Birkebeinerrennet 2011

Lørdag den 19. marts deltog 6 af skiklubbens medlemmer i det norske langløb Birkebeinerrennet.
Læs Henrik Tingleffs beretning fra løbet ved at klikke på linket “En kommentar” herunder.
Det giver måske anledning til overvejelser om afholdelse af et smørekursus inden næste vinter-/langrendssæson.

En tanke om "Birkebeinerrennet 2011"

1. Jeg startede med at stå på langrendski i efteråret 2010 efter at have løbet på rulleski siden sommeren 2010 sammen med de andre rulleskiløbere i klubben. Nu er jeg så vendt hjem efter at have deltaget i mit første langrendsløb, Birkebeineren.
    Det var en stor oplevelse med fantastisk flot vejr. Få minusgrader, solskin fra en skyfri himmel og næsten ingen vind da jeg startede kl 9.55 fra Rena. Der var kommet ca. 10 cm sne om fredagen, hvilket betød at sporene blev meget slidte efterhånden som de knap 15.000 løbere kom igennem løbet. Jeg havde som nybegynder prioriteret fæstet, hvilket betød at jeg havde fantastisk godt fæste men samtidig også fantastisk dårligt glid. Jeg har efterfølgende fundet ud af at jeg nok gjorde alt forkert omkring glider. Havde ikke mættet mine nye ski godt nok, valgte for blød voks og børstede i forkert retning osv. Folk fløj forbi mig på nedfarterne – surt. Men efter en rigtig god oplevelse af at have forceret de ca. 1150 højdemeter opad på de 54 km er jeg klar til en ny rulleskisæson og er klar igen til Birken 2012.