Århus Skiklub fik vist ”flaget” ved weekendens SkiEvent i Aarhus

Århus Skiklub stod for afvikling af skileg og havde instruktører på alpinbakken, som også gav opvisning. Desuden tilbød vi  ”prøveture” på rulleski og vi havde frivillige i Danmarks Skiforbunds stand til at orientere om aktiviteterne i skiklubben, dele skiklubfoldere og brochurer ud mv.

Skileg blev det helt store hit med mere end 300 børn på ski i løbet af dagen.
Den ”lille klat sne” fra Sölden i Østrig på torvet foran Domkirken til afvikligen af skilegen så ellers ikke ud af meget og virkede noget kedelig og klam, da vi mødte op til SkiEventen lørdag morgen i fugtigt vejr og omkring 8 +grader; men hurtigt fik vore folk ”løjpen” frisket op og afmærket – klar til dagens rykind af skiglade børn. Og hvilken effekt. Det var som om sneen nærmest magnetisk tiltrak børnene, der bare ikke kunne få nok.

Også alpinbakken tiltrak mange skiglade ”legebørn” i løbet af dagen, så også her havde vore instruktører en travl dag.

Alt i alt blev det en dag med masser af PR til skiklubben takket være den store indsats fra vore mange frivillige.  En stor tak for indsatsen til jer alle.

Billeder fra dagen kan ses her.

Se TV-indslag fra dagen her.

Kaj