Introkursus i rulleski

Aarhus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart tirsdag d. 27. august kl 18. Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 aftener, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de klassiske teknikker som følger:

1. lektion, d. 27. august kl. 18.00: Begynderøvelser, bremse, balance, faldteknik.

2. lektion, d. 3 sept. kl. 18.00: Begynderøvelser, balance, frasparkteknik.

3. lektion, d. 10. sept. kl. 18.00: Dobbelt stavtag og stavtag med enkelt fraspark samt diagonalgang

4. lektion, d. 17. sept. kl. 18.00: Diagonalgang, bremseteknik, nedkørsel og svingteknik.

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolvej 48, 8270 Højbjerg.

Deltagelse i “rulleski for begyndere” er åben for alle – også for ikke-medlemmer til første gang. Efterfølgende deltagelse kræver klubmedlemskab.

Tilmelding: Klik ind på Aktiviteten “Rulleski for begyndere” 27. august i aktivitetskalenderen i højre spalte. Tilmelding dækker alle 4 lektioner. Vi har rulleskiudstyr til udlån for begyndere. Så er du interesseret, er det bare at møde op. Medbring selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og handsker. Til 1. lektion gerne håndledsbeskyttere og albuebeskyttere Og husk: det rigtig god motion!

For yderligere oplysninger kontakt Johanne Gydesen: johannegydesen@hotmail.com eller Jesper Lindhardsen: j.lindhardsen@gmail.com