Introkursus i klassisk rulleski

Tilmelding er lukket –

Vi tilbyder et introkursus i rulleski med opstart tirsdag den 13. april 2021.

Rulleski er for alle og derfor kan både børn, unge, voksne og ældre deltage på introkurset.

Det bliver både sjovt og udfordrende og så er rulleski samtidig en super effektiv og skånsom træningsform.

Introkursus i rulleski

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 tirsdage, hvor vi kommer til at gennemgå nogle basis- og balanceøvelser, de tre klassiske teknikker og bremseteknik.

1. lektiontirsdag 13. april kl. 18-20Balanceøvelser og bremseteknik
2. lektiontirsdag 20. april kl. 18-20Dobbelt stavtag
3. lektiontirsdag 27. april kl. 18-20Dobbelt stavtag med fraspark
4. lektiontirsdag 4. maj kl. 18-20Diagonalgang

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg

For at få mest udbytte af kurset anbefaler vi, at du deltager i alle 4 lektioner. Men er du forhindret en af gangene, kan du stadig sagtens være med.

Udstyr
Du kan låne et komplet rulleski-sæt af os (støvler, stave og ski).

Du skal have cykelhjelm på og gerne beskyttelsesudstyr (vi har lidt i klubben). Og ellers klæd dig på i det sportstøj du synes er behageligt og holder dig varm.

Send en mail til ingekatrine@aarhusskiklub.dk hvor du oplyser:

• dit navn
  • mail vi må kontakte dig på
  • om du vil låne udstyr
  • skostørrelse (hvis du skal låne støvler)

Pris
Deltagelse koster et medlemskab af Aarhus Skiklub og for det, får du altså 4 lektioner af 2 timer (i alt 8 timers instruktion) og lån af udstyr.
Derudover bliver du medlem af en social klub med passionerede skiløbere, som dyrker skiløb året rundt. Og du kan selvfølgelig deltage i alle klubbens aktiviteter.

For spørgsmål om kurset, kontakt vores instruktør Inge Katrine på mail ingekatrine@aarhusskiklub.dk