Info om Uge 49 turen til Norge

Bustur til Nordkredsmesterskaberne på Hafjell i uge 49.

Igen i år arrangerer Hobro Skiklub en anbefalelsesværdig bustur til Hafjell med 4 dages skiløb og mulighed for porttræning og konkurrence-deltagelse.

Turen starter tirsdag aften d. 1. december og vi kommer hjem søndag eftermiddag. Dvs. du skal kun have fri i 3 dage fra skole/arbejde. (Og bare rolig. Traditionen tro, vil der efter holdmøde hver aften, være fælles julekalender-hygge).

Århus Skiklub har været med på turen de sidste tre år med stor succes. Turen henvender sig til alle med lyst til at forbedre deres skiløb, og er en glimrende introduktion til portkørsel og svingteknik. Banerne er overkommelige og kun nybegyndere frarådes at vælge netop denne tur. Specielt er turen veleget for børn og unge. Små børn (under 8 år) eller uøvede børn bør dog have en forælder/oppasser med.

I år bliver vi mindst 25 fra Århus Skiklub og mange af trænerne vil være fra Århus.

Der bliver også mulighed for, at det nye Aarhus Skiklub Senior Race Team kan få trænet på denne tur og få prøvet krafterne af til konkurrencen.

Man tilmelder sig via opslaget på nedenstående link. Skriv i tilmeldingen at I er fra Århus Skiklub (Århusianerne deler hytter).

Pris: Kr. 2.995,00 inkl. transport, hytte, liftkort, skiundervisning, mad.
Deltagelse i storslalom/slalom konkurrence er betalt for børne-medlemmer af Aarhus Skiklub.

For spørgsmål kontakt Ole Mathiassen (61798330  norsmathiassen@ofir.dk)

Dette indlæg blev udgivet i Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.