Hjælpere til Århus Motion d. 22. september

Århus Skiklub stiller med 10 frivillige til det store MTB løb på Tangkrogen som altid.

Kom og hjælp din klub til at bruge penge på dig og udstyr – lige fra tidstagningsudstyr langrend og alpin, fartdragter og porte til rulleski og thorax.

Vi mangler stadig en del stykker til at hjælpe.

Skriv til Martin Faber eller Søren Qvist, hvis du vil hjælpe. 30 32 12 30 eller Faber@aarhusskiklub.dk / soren@aarhusskiklub.dk

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.