Grumstolen fortsat lukket

Kære alle:

Med henvisning til nedenstående info fra myndighederne er vores klubhus “Grumstolen” fortsat lukket for al aktivitet, ligesom alle andre aktiviteter i regi af Aarhus Skiklub er sat på Stand-by.
Vi håber I alle er ved godt mod og helbred + holder jer i gang på anden vis og er klar til gode fælles oplevelser på den anden side af corona krisen.
Fra langrendsafdelingen melder vi løbende ud med info om sommeraktiviteter:
torsdagstræning, Søndagsrul, Begynder intro, VestCup, Coast2Coast, Rulleski Skydning og meget andet.
Vh Søren Qvist, formand Aarhus Skiklub

“Kære Foreninger og brugere af Aarhus Kommunes idrætsanlæg og øvrige faciliteter.
Som følge af regeringens seneste udmelding vedr. COVID-19 situationen i Danmark, så lukkes der for adgangen til alle Aarhus Kommunes idræts- og fritidsfaciliteter foreløbig. Lukningen sker med øjeblikkelig virkning fra torsdag den 12. marts 2020 og vil vare foreløbig indtil den 13. april 2020.
SPORT & FRITID
Kultur og Borgerservice