Vasalopps “breefing”

Date(s) - 21.02.2013

Grumstolen

Category(ies) Ingen Kategori

Skal du løbe Vasaloppet for 1., 2., 3., eller måske 8. gang?
Lige meget hvor mange gange man har løbet de berømte 90 km kan man altid bruge et par gode råd.

Derfor inviterer Århus Skiklub alle medlemmer som skal løbe Vasaloppet, eller som blot ønsker, at høre om løbet, til en lille breefing fyldt med gode råd om hvad man bør gøre, og hvad man absolut IKKE bør gøre.

Der vil blive holdt et kort oplæg af Søren Quist og Mie Dohn, som begge løb deres første Vasadistance sidste år, og derfor tydeligt husker hvilke ting man skal være opmærksomme på som førstegangsløber. Søren vil fortælle om det praktiske omkring den fælles bustur og logi på skolen, hvorefter Mie vil dele lidt ud af erfaringer mht. hvor meget tøj man bør have på, hvor meget energi man skal have med undervejs og løbet set fra en førstegangløbers vinkel.

Herefter vil der være plads til snak på kryds og tværs, hvor alle kan byde ind med spørgsmål og øse ud af gode erfaringer.

Arrangementet vil foregå i klubhuset “Grumstolen” torsdag d. 21.02.2013 kl. 18.00 – vi forventer at det tager ca. en time så alle kan nå at deltage i rulleskitræningen kl. 19.00

Venligst benyt tilmeldingen nedenfor, så vi kan danne os et overblik over hvor mange vi bliver.

Vel mødt!

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.