SKI365

Indlæser kort...

Date/Time
Date(s) - 25.05.2013
09:00 - 17:00

Location
Idrættens Hus

Category(ies) Ingen Kategori


Lørdag den 25. maj inviterer Danmarks Skiforbund alle danske skiløbere til en gratis inspirationsdag fra klokken 9-17 i Idrættens Hus i Brøndby.

Dagen hedder ‘SKI365 – Skiløber året rundt’, og programmet byder på ikke færre end 10 forskellige trænings-sessioner af 1½ times varighed.

Uanset om du mest er til alpint, langrend, telemark eller freestyle, så er hver af de 10 træningshold rettet mod, at du kan prøve noget nyt og få inspiration til mere og bedre skitræning i løbet af sommeren.

Så hvis du er klar på det, kan du få en hel dag fyldt med god træning!

Der er desuden to seminarer af 1½ times varighed målrettet personer engageret i klubdriften. Her vil der være ny inspiration at hente til, hvordan klubben for eksempel kan strukturere den regelmæssige træning og forbedre kommunikationen.

Se programmet og tilmeld dig ’SKI365 – Skiløber året rundt’ her…
Sidste frist for tilmelding er mandag den 13. maj kl. 12.00.

Enkelte af holdene er på nuværende tidspunkt enten allerede overtegnede eller har kun få pladser tilbage. Pladserne på de enkelte hold fordeles efter ’først-til-mølle’ princippet.


Det er gratis at deltage i SKI365
, og Danmarks Skiforbund byder på en let frokost og drikkevarer i løbet af dagen.

Kommer du fra en skiklub vest for Lillebælt, så yder Danmarks Skiforbund desuden tilskud til overnatning fra fredag til lørdag i Idrættens Hus i Brøndby. Dette tilbud har begrænset antal pladser, og de fordeles til dem, der har længst rejsedistance. Kontakt Christian M. Borch, cb@skiforbund.dk for at høre mere om denne mulighed.

Hent SKI365-programmet som pdf-fil her…

Du er mere end velkommen til at sende denne mail videre til resten af skiklubben, og i det hele taget dele budskabet om ’SKI365 – Skiløber året rundt’


Materialer til Danmarks Skiforbunds repræsentantskabsmøde
Der afholdes repræsentantskabsmøde i Danmarks Skiforbund lørdag den 25. maj klokken 13.00 i Idrættens Hus i Brøndby. Check ind kan ske fra klokken 12.30.

Al materiale er blevet sendt rettidigt af sted med posten fra Skiforbundets sekretariat til formændene for landets skiklubber, og kan også hentes på Skiforbund.dk.

Bemærk, at der skal foreligge en fuldmagt fra skiklubbens formand, hvis det er en anden end formanden, der repræsenterer skiklubben ved repræsentantskabsmødet.

Hent materialet til repræsentantskabsmødet her…

Som deltager i repræsentantskabsmødet er der mulighed for også at deltage på både SKI365’s formiddagshold fra klokken 10.30-12.00 og på et af de sene eftermiddagshold fra klokken 15.00-16.30.

Se programmet for ’SKI365 – Skiløber året rundt’ her…

Følg Skiforbundet på Facebook
Ønsker du at blive løbende opdateret med, hvad der sker i Danmarks Skiforbund og i skisportens verden, så kan du følge Danmarks Skiforbund på Facebook påwww.facebook.com/danmarksskiforbund

Skriv et svar