Rulleski for begyndere, kursus

Date(s) - 05.04.2018

Grumstolen

Category(ies)

Aarkus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart torsdag d. 5 april 2018 kl. 19.00

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 aftener, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de klassiske teknikker som følger:

1. lektion, d 5 april kl 19.00 :         Begynderøvelser, balance, frasparkteknik.
  2. lektion, d 12 april kl. 19.00:       Dobbelt stavtag og stavtag med enkelt fraspark.
  3. lektion, d 19 april kl 19.00         Diagonalgang, bremseteknik.
  4. lektion, d. 26 april kl 19.00        Nedkølsesteknik, svingteknik, bremseteknik.

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolvej 48, 8270 Højbjerg.

Deltagelse i “rulleski for begyndere” er åben for alle – også for ikke medlemmer til første gang. efterfølgende deltagelse kræver klubmedlemskab.

Klik ind på Aktiviteten “Rulleski for begyndere” i aktivitetskalenderen i højre spalte for tilmelding.

Vi har rulleski udstyr til udlån for begyndere. Så er du interesseret, er det bare at møde op. Som nybegynder skal du deltage fra 1 lektion.

Medbring selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og handsker. Til 1 lektion gerne håndledsbeskyttere og albuebeskyttere

Og så er det rigtig god motion!

For yderligere oplysninger kontakt Søren Qvist: soren@aarhusskiklub.dk og tel 21625488

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.